Doiy

Doiy ble gunnlagt av Elodie og Jaime i Barcelona i 2008. Doiy bruker kreativ design til å lage gjenstander med sjel, en kreativitet som liver opp og gir litt ekstra glede i et moderne hverdagsliv.

Sorter etter:

doiy pizzaskjærer sort marmor

Pizzaskjærer, sort marmor, fra Doiy. Kjempekul pizzaskjærer formet som en ekte Fixie bysykkel! Med sine doble hjul sørger den for plettfri kutting, så stek - skjær - sitt ned og nyt perfekt oppskjært pizza! Kommer med stativ slik at den stå til pynt når den ikke er i bruk.
100655

doiy kaktusglass

Kaktusglass fra Doiy. Herlig sett med 6 dekorative glass i ulike former, som utgjør en kaktus når de stables! Server gjerne en forfriskende drikke fra karaffelen i samme serie. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99057

doiy karaffel kaktus

Karaffel, kaktus, fra Doiy. Server forfriskninger fra denne stilige, kaktusinspirerte vannkaraffelen i glass! De dekorative rillene har også en praktisk funskjon, da de gir et svært godt grep. Karaffelen kommer med lokk, og kan vaskes i oppvaskmaskin.
99056

doiy eclipse skål hvit/sort liten

Liten skål, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig serveringsskål i sort, med tilhørende dippskål i hvit. Begge skåler er laget i keramikk, og er inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til servering av for eksempel potetgull og dipp, enten det nytes alene aller sammen med andre.
99055

doiy eclipse fat hvit/sort

Fat, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig, roterende serveringsfat med tilhørende skål i keramikk, inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til fingermat og andre småretter, enten du nyter måltidet alene, hygger deg med familien eller har vennene på besøk en lørdagskveld.
99053

doiy eclipse skål hvit/sort stor

Stor skål, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig serveringsskål i hvit, med tilhørende dippskål i sort. Begge skåler er laget i keramikk, og er inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til servering av for eksempel salat og dressing eller potetgull og dipp, enten det nytes alene aller sammen med andre.
99054

doiy salt og pepper kaktus natur

Salt og pepper, kaktus i natur, fra Doiy. Sett ekstra smak på måltidet med disse kule salt-og pepperkvernene, formet som høye kaktuser! De er enkle å bruke, og de dype rillene gir et godt grep. Kommer i en fin gaveeske.
99052

doiy salt og pepper kaktus grønn

Salt og pepper, kaktus i grønn, fra Doiy. Sett ekstra smak på måltidet med disse kule salt-og pepperkvernene, formet som høye kaktuser! De er enkle å bruke, og de dype rillene gir et godt grep. Kommer i en fin gaveeske.
99051

doiy serveringsskåler flaske grønn

Serveringsskåler, flaske i grønn, fra Doiy. Stilig sett med 4 skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Perfekt til servering av snacks eller småretter. Kjempefint som dekorasjon når settet ikke er i bruk! Kommer i en fin gaveeske.
99050

doiy serveringsskåler flaske brun

Serveringsskåler, flaske i brun, fra Doiy. Stilig sett med 4 skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Perfekt til servering av snacks eller småretter. Kjempefint som dekorasjon når settet ikke er i bruk! Kommer i en fin gaveeske.
99049

doiy skittentøyspose koinobori blå

Skittentøyspose, Koinobori i blå, fra Doiy. Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Denne posen er en super kombinasjon av form og funksjonalitet - heng den opp og mat den med sure sokker og andre småklær! Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise!
99048

doiy skittentøyspose koinobori rød

Skittentøyspose, Koinobori i rød, fra Doiy. Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Denne posen er en super kombinasjon av form og funksjonalitet - heng den opp og mat den med sure sokker og andre småklær! Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise!
99047