• doiy eclipse skål hvit/sort liten - slideshow 1
  • doiy eclipse skål hvit/sort liten - slideshow 2
  • doiy eclipse skål hvit/sort liten - slideshow 3

doiy eclipse skål hvit/sort liten

Varenummer: 99055
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Liten skål, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig serveringsskål i sort, med tilhørende dippskål i hvit. Begge skåler er laget i keramikk, og er inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til servering av for eksempel potetgull og dipp, enten det nytes alene aller sammen med andre.

Liten skål, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig serveringsskål i sort, med tilhørende dippskål i hvit. Begge skåler er laget i keramikk, og er inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til servering av for eksempel potetgull og dipp, enten det nytes alene aller sammen med andre.

Diameter 7,5/16,5 cm
Height 8,7 cm
volume 2 deler
Colour Svart/hvit
Material Keramikk

doiy eclipse fat hvit/sort

Fat, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig, roterende serveringsfat med tilhørende skål i keramikk, inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til fingermat og andre småretter, enten du nyter måltidet alene, hygger deg med familien eller har vennene på besøk en lørdagskveld.
99053

doiy eclipse skål hvit/sort stor

Stor skål, Eclipse i hvit/sort, fra Doiy. Stilig serveringsskål i hvit, med tilhørende dippskål i sort. Begge skåler er laget i keramikk, og er inspirert av en solformørkelse. De sorte og hvite flekkene er håndmalt på den glaserte overflaten, og gir en dekorativ finish. Settet er perfekt til servering av for eksempel salat og dressing eller potetgull og dipp, enten det nytes alene aller sammen med andre.
99054

doiy salt og pepper kaktus natur

Salt og pepper, kaktus i natur, fra Doiy. Sett ekstra smak på måltidet med disse kule salt-og pepperkvernene, formet som høye kaktuser! De er enkle å bruke, og de dype rillene gir et godt grep. Kommer i en fin gaveeske.
99052

doiy serveringsskåler flaske brun

Serveringsskåler, flaske i brun, fra Doiy. Stilig sett med 4 skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Perfekt til servering av snacks eller småretter. Kjempefint som dekorasjon når settet ikke er i bruk! Kommer i en fin gaveeske.
99049