Til toppen

doiy skittentøyspose koinobori rød

Produktnummer: 99047
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Skittentøyspose, Koinobori i rød, fra Doiy. Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Denne posen er en super kombinasjon av form og funksjonalitet - heng den opp og mat den med sure sokker og andre småklær! Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise!

Skittentøyspose, Koinobori i rød, fra Doiy. Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Denne posen er en super kombinasjon av form og funksjonalitet - heng den opp og mat den med sure sokker og andre småklær! Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise!

Lengde 67 cm
Bredde 25 cm
Colour Rød
Materiale Bomull

doiy skittentøyspose koinobori blå

Skittentøyspose, Koinobori i blå, fra Doiy. Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Denne posen er en super kombinasjon av form og funksjonalitet - heng den opp og mat den med sure sokker og andre småklær! Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise!
99048

ban.do nøkkelring hot sauce

Nøkkelring, Hot sauce, fra Ban.do. Stilig nøkkelring for deg som liker det sterkt! Utført i silikon og gullfarget metall.
99458

doiy icepop sokker watermelon

Icepop sokker, watermelon, fra Doiy. Tilsett sokkeskuffen litt smak med disse kule sokkene, servert på pinne! One size fits all.
99040

iThinking rød ugle Skrutrekker m/bits

Kul skrutrekker, rød ugle, med bits, fra iThinking. Både praktisk og morsom skrutrekker, med 6 ulike bits. Perfekt som gave til en som har alt, eller som innflytningsgave!
88144