donkey products funky eggevarmer rudolf

Varenummer: 68558
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Eggevarmer, Rudolf, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne kjente rødnesen! Eggevarmeren er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert julas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.

EggevarmerRudolf, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne kjente rødnesen! Eggevarmeren er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert julas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.

Width 6,5 cm
Height 5 cm
Colour Brun
Material Bomull

donkey products funky eggevarmer happy bird

Eggevarmer, Happy Bird, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne gule gladfuglen. Happy Bird eggevarmer er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert gatas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.
70666

Donkey Products funky eggevarmer hot chicken

Eggevarmer, Hot Chicken, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med dette morsomme tilbehøret. Hot Chicken eggevarmer er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert gatas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.
77480

donkey products funky eggevarmer monster

Eggevarmer, Monster, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med dette søte monsteret. Monster eggevarmer er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert gatas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.
77479

donkey products funky eggevarmer panda

Eggevarmer, Panda, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne herlige bamsen. Panda eggevarmer er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert gatas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.
77481

donkey products funky eggevarmer racing

Eggevarmer, Racing, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne fine lua. Racing eggevarmer er håndheklet av garn i 100 % bomull. Kombiner gjerne med eggeglass fra Donkey Products, og du får garantert gatas kuleste frokostbord! Tilgjengelig i flere morsomme varianter.
77482

donkey products vinpropp bull power

Artig vinpropp, Bull Power, fra Donkey Products. En halvfull flaske blir ikke lenger et dilemma med denne kule korken! Bull Power holder vinen din god helt til siste dråpe. Tilgjengelig i flere varianter.
77047

hoptimist baby snømann

Liten Hoptimist, Baby Snømann. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned! Ring julen inn med denne supersøte, hoppende snømannen!
77327