Til toppen

elvang classic pute dark grey

Produktnummer: 101930
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Pute, Classic i dark grey, fra Elvang.

Pute, Classic i dark grey, fra Elvang. Nydelig pute, framstilt av myk alpakkaull og saueull. Fargen er avdempet og delikat, og det tidløs designet passer inn i de fleste interiør.

Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør.

Trekket må renses, men putefyllet kan vaskes på 60 grader, og gjenvinner sin fylde når det tørkes i trommelen.
 

Lengde 50 cm
Bredde 50 cm
Colour Mørk grå
Materiale Alpakkaull, saueull, 10 % mikrofiber

elvang classic pute beige

Pute, Classic i beige, fra Elvang.
101928

elvang classic pute botanic green

Pute, Classic i botanic green, fra Elvang
101933

elvang classic pute light grey

Pute, Classic i light grey, fra Elvang.
101929

elvang classic pute midnight blue

Pute, Classic i midnight blue, fra Elvang.
101932

elvang classic pute yellow ocher

Pute, Classic i yellow ocher, fra Elvang.
101931

Elvang ullpledd mørk grå

Ullpledd, mørk grå, fra Elvang. Pleddet er fremstilt i 50% babyalpakka, 40% saueull og 10%mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør.Kun tørrens.
26872

normann copenhagen krenit skål Ø16 sølv

Krenit skål, Ø16 i sølv, fra Normann Copenhagen. Skålen er framstilt av rustfritt stål, med matt, sortlakkert utside og blank, sølvpolert innside. Krenitskålen er en designklassiker, og en videreutvikling av Herbert Krenchels originale Krenit Bowl som ble introdusert på 50-tallet. Skålen er perfekt til servering eller som ren dekor på bordet. Tåler ikke mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin, må vaskes for hånd. Unngå bruk av kjøkkenredskaper i stål.
90653

vitra toolbox basic dark

Toolbox, basic dark, fra Vitra. Designet av Arik Levy i 2010. Toolbox er en meget praktisk, allsidig og ikke minst bærbar organiseringsboks. Den har flere rominndelinger, og egner seg like godt til verktøy og kjøkkenredskaper som til baderomsartikler og kontorrekvisita. Toolbox er en del av Vitra Design Museum Collection.
81684