Til toppen

elvang ullpledd latitude light grey

Produktnummer: 101927
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Pledd, Latitude i light grey, fra Elvang

Pledd, Latitude i light grey, fra Elvang. Hold varmen med dette nydelige pleddet i tidløs design, framstilt av myk alpakkaull og saueull. Latitude er inspirert av de usynlige linjene som omkranser vår jord, som er i konstant endring. 

Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør.
 
Kun tørrens.

Lengde 200 cm
Bredde 130 cm
Colour Lys grå
Materiale Alpakkaull, saueull, 10 % mikrofiber

Elvang pute Horizon grå 40x60cm

Pute, Horizon, i grå fra danske Elvang. 40x60 cm. Trekket er laget av 50% alpakkaull, 40% saueull, og 10% mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Trekket skal renses, innerpute kan vaskes på 60 grader og i tørketrommel. 
86978

Elvang ullpledd lys grå

Ullpledd, lys grå, fra Elvang. Pleddet er fremstilt i 50% babyalpakka, 40% saueull og 10%mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør.Kun tørrens.
22671

ferm LIVING potte mørk grå liten

Potte, mørk grå betong, i liten størresle fra ferm LIVING. 
77830

Muuto Control lampe grå

Lampe, Control, i grå fra Muuto. En kul bordlampe inspirert av E27-lampen. Lyset kontrolleres lekent med knappen på kontrollpanelet. 
87495