ferm LIVING

Danske ferm LIVING har – foruten de dekorative og iøynefallende «wallstickers» - produkter til alle rom i hjemmet. Her finnes både tapet, tekstiler, pyntegjenstander og diverse bruksgjenstander til kjøkkenet, baderommet og kontoret, i tillegg til en stor barnekolleksjon. Ferm LIVINGs designfilosofi bygger på skandinavisk designtradisjon og retro sjarme med et grafisk, moderne uttrykk. Ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativer der det er mulig.


ferm LIVING produkter

Sorter etter:

Ferm LIVING Hexagon potteskjuler grønn stor

Stor Hexagon potteskjuler, grønn, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker. Blomsterpotten kan henges opp på vegg med stativ, eller plasseres i plant stand (liten), begge fra ferm LIVING.   
86772

Ferm LIVING planteholder grå

Planteholder, grå, fra ferm LIVING. Planteholderen er designet for å henges på veggen. Passer til både planter og blomster i stuen, og urter og krydder på kjøkkenet. Potte Hexagon i størrelse large passer til planteholderen. 
86764

Ferm LIVING plantestativ lite grå

Plantestativ, lite, i grå fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave. Passer til Hexagin potte Large fra ferm LIVING.  Kun til innendørs bruk.
86766

Ferm LIVING plantestativ stort grå

Plantestativ, stort, i grå fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en mindre utgave.  Passer til Hexagon potte XL fra ferm LIVING.  Kun til innendørs bruk.
86767

Ferm Living Cloud spilledåse

Spilledåse, Cloud, fra ferm LIVING. Denne søte skyen spiller Brahms "Lullaby" når du drar i snoren. Heng den ved senga på barnerommet og la den dysse den minste i søvn. 100% økologisk bomull.  
86758

Ferm Living Hexagon potteskjuler grå stor

Stor Hexagon potteskjuler, grå, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker. Blomsterpotten kan henges opp på vegg med stativ fra ferm LIVING. 
86774

Ferm Living Mr Gradi snake

Møt Mr. Gradi Snake fra ferm LIVING. En fin og mjuk venn med et vennlig ansikt, som er klar til å snirkle sin vei inn i ditt hjerrte. Mr Gradi kan brukes som sengerand eller bamse. 160 cm lang. 
86756

Ferm Living Star spilledåse

Spilledåse, Star, fra ferm LIVING. Denne søte stjernen spiller Brahms "Lullaby" når du drar i snoren.  Heng den ved senga på barnerommet og la den dysse den minste i søvn. 100% økologisk bomull.    
86757

Ferm Living bordplate oljet eik wire basket medium

Bordplate, til Wire Basket medium, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77828

Ferm Living bordplate oljet eik wire basket stor

Bordplate, til Wire Basket stor, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! Bordplaten er laget i oljet eikefiner. 
77829

Ferm Living clipboard A5

Smart brett med klype på, Clipboard, i størrelse A5 fra ferm LIVING. Et enkelt brett i røykt eik, med flere bruksområder. Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på! Med forskjellige bilder på hvert brett, vil du da få et særegent uttrykk, som likevel fremstår ryddig og oversiktlig.
86768

Ferm Living kjøkkenhåndkle Bridges blå

Bridges kjøkkenhåndkle i blått fra ferm LIVING. Laget av 100 % organisk bomull. Vil gjøre å ta oppvasken til en lek. 
75165