• ferm living asymmetric skjærebrett M - slideshow 1
  • ferm living asymmetric skjærebrett M - slideshow 2
  • ferm living asymmetric skjærebrett M - slideshow 3
  • ferm living asymmetric skjærebrett M - slideshow 4
  • ferm living asymmetric skjærebrett M - slideshow 5

ferm living asymmetric skjærebrett M

Varenummer: 93323
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skjærebrett M, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.

Skjærebrett M, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.

Length 50 cm
Width 15 cm
Height 1,5 cm
Material Røkt eik

ferm living asymmetric skjærebrett L

Skjærebrett L, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
93324

ferm living asymmetric skjærebrett S

Skjærebrett S, Asymmetric, fra ferm LIVING. Stilig skjærebrett i solid eik, perfekt til både tilberedning og servering. Kommer med praktisk hull for oppheng. Vaskes for hånd.
93322

ferm living ripple glass 4/sett

4 glass, Ripple, fra ferm LIVING. Sett med fire forkjellige munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Bruk glassene og dekk et flott frokost-,lunsj-eller middagsbord, like fine til hverdags som til fest. Glassene kan stables.
90440

ferm living ripple karaffel

Karaffel, Ripple, fra ferm LIVING. Lekker og moderne karaffel i munnblåst glass, med vertikale riller som skaper et raffinert uttrykk. Bruk den til saft eller jucie, vin eller vann, og sørg for en stilfull servering. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
90441