Tilbud
  • ferm living block lysestake stor - slideshow 1
  • ferm living block lysestake stor - slideshow 2
  • ferm living block lysestake stor - slideshow 3
  • ferm living block lysestake stor - slideshow 4
  • ferm living block lysestake stor - slideshow 5

ferm living block lysestake stor

Varenummer: 93336
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lysestake, Block i stor størrelse, fra ferm LIVING.Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for høye kubbelys, såvel som for enkle telys. Lysestaken passer for lys med diameter opptil 5,8 cm. 

Lysestake, Block i stor størrelse, fra ferm LIVING.

Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for høye kubbelys, såvel som for enkle telys. Lysestaken passer for lys med diameter opptil 5,8 cm.

OBS: Kun på slag i nettbutikken.

 

Length 6,2 cm
Height 3 cm
Material Messing
Tilbud

ferm living block lysestake liten

Lysestake, Block i liten størrelse, fra ferm LIVING.Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for lange kronelys. 
93335

ferm LIVING salatbestikk messing

Salatbestikk i massiv messing, fra ferm LIVING. Lekkert salatbestikk som gjør stas på enhver salat. Håndvask anbefales. Poleres ved behov.
75161

menu franklin taklampe messing

Franklin taklampe i messing, fra Menu.Minimalistisk og skulpturell lampe i børstet messing, designet av Søren Rose. Lampen er en del av Tribeca-kolleksjonen, en serie lamper inspirert av 1930-tallets glamour i New York. Heng Franklin taklampe over et bord eller i et hjørne som trenger nytt liv, og du får et naturlig blikkfang i rommet. E27 sokkel x 4, pærer følger ikke med.
93069