Til toppen

ferm LIVING clipboard A4

Produktnummer: 1060671
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Smart brett med klype på, clipboard, i størrelse A4, fra ferm LIVING. Et enkelt brett i røykt eik, størrelse A4, med flere bruksområder. Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på! For et mer massivt uttrykk, kan flere brett henges opp, slik at de danner en stor firkant. Med forskjellige bilder på hvert brett, vil du da få et særegent uttrykk, som likevel fremstår ryddig og oversiktlig!

Smart brett med klype på, clipboard, i størrelse A4, fra ferm LIVING. Et enkelt brett i røykt eik, størrelse A4, med flere bruksområder.
Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på!
For et mer massivt uttrykk, kan flere brett henges opp, slik at de danner en stor firkant. Med forskjellige bilder på hvert brett, vil du da få et særegent uttrykk, som likevel fremstår ryddig og oversiktlig!

Product nr. 1060671
Bredde 23 cm
Høyde 31.5 cm
Farge Tre