• ferm living colour block kurv m/håndtak - slideshow 1
  • ferm living colour block kurv m/håndtak - slideshow 2

ferm living colour block kurv m/håndtak

Varenummer: 90454
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kurv med håndtak, Colour Block, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.

Kurv med håndtak, Colour Block, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.

Diameter 35 cm
Height 40 cm
Colour Multi
Material Bomull/skinn

ferm LIVING kurv m/håndtak Grid

Kurv med håndtak, Grid, fra ferm LIVING. Flott tøykurv i økologisk bomull, med innside i uvevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør det til en meget anvendelig kurv, som kan brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.
75173

ferm LIVING liten kurv Half Moon

Kurv, Half Moon, fra ferm LIVING. En pen og funksjonell kurv, med moderne design. Kurven er fremstilt i organisk bomull, med en innside i uvevd lerret. Kurven har fått håndtak i skinn, og du kan derfor bære den med deg. Dette gjør den til en praktisk kurv til for eksempel skittentøy, puter og pledd, eller leker. 
1060692

ferm LIVING liten kurv triangle

Kurv, Triangle, fra ferm LIVING. En pen og funksjonell kurv, med moderne design. Kurven er fremstilt i organisk bomull, med en innside i uvevd lerret. Kurven har fått håndtak i skinn, og du kan derfor bære den med deg. Dette gjør den til en praktisk kurv til for eksempel skittentøy, puter og pledd, eller leker. 
1060691

ferm living aligned pute rose

Pute, Aligned i rose, fra ferm LIVING. En luksuriøs pute i økologisk bomull, printet med brutte linjer på en dempet, rosa bakgrunn. Bruk den i sofaen eller i yndlingsstolen, og gi rommet et grafisk pust. Puten er fylt med fjær og dun, og kan vaskes på 30 grader finvask.
90443

ferm living colour block pledd rose

Pledd, Colour Block i rose, fra ferm LIVING. Et lekkert, lett og supermykt pledd i 100 % bomull, perfekt til å holde deg varm på kalde dager. Pleddet er vevd i fine blokkfarger, og med sitt enkle utrykk passer det fint inn i mang slags hjem. Rens anbefales.
90445

ferm living colour block skittentøyskurv

Skittentøyskurv, Colour Block, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.
90456

ferm living dip matte rust

Matte, Dip i rustrød, fra ferm LIVING. Myk og slitesterk matte, vevd i 100 % bomull. Diskrèt og flott, og med dekorative frynser med dip dye finish. Matten er vaskbar, og dermed ideell til både baderom og kjøkken så vel som entrè og soverom.
90449