Ferm Living julekolleksjon

Sorter etter:

ferm living circle lysestake liten sort

Cirkle lysestake, sort i liten størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs lysestake i sortlakkert messing. Perfekt til advent, men kan gjerne brukes året rundt. La den stå og skinne i sin vakre enkelhet, eller dekorer den med for eksempel blader og kongler for et mer personlig preg.
106272

ferm living circle lysestake stor sort

Cirkle lysestake, sort i stor størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs lysestake i messing. Perfekt til advent, men kan gjerne brukes året rundt. La den stå og skinne i sin vakre enkelhet, eller dekorer den med for eksempel blader og kongler for et mer personlig preg.
106273

ferm living cirkle lysestake

Lysestake, Cirkle, fra ferm LIVING.Elegant og tidløs lysestake i messing. Perfekt til advent, men kan gjerne brukes året rundt. Velg om du vil la den stå på bordet, eller henge den opp i lærsnorene som følger med.
83234

ferm living duftlys calendar grønn

Duftlys, Calendar i grønn, fra ferm LIVING. Kom i julestemning med dette herlige duftlyset som lukter helt nydelig av kanel. I Danmark er kalenderlys en verdsatt tradisjon, der ideen er å brenne lyset litt hver dag, mens man teller ned dagene til jul. Med dette lyset kan du gjøre akkurat det samme, samtidig som det lille diagrammet som er festet på lyset, lar deg krysse av dagene etter hvert som de går. Riktig god førjulstid! ​ Brennetid er ca. 50 timer.
106269

ferm living duftlys calendar hvit

Duftlys, Calendar i hvit, fra ferm LIVING. Kom i julestemning med dette herlige duftlyset som lukter helt nydelig av kanel. I Danmark er kalenderlys en verdsatt tradisjon, der ideen er å brenne lyset litt hver dag, mens man teller ned dagene til jul. Med dette lyset kan du gjøre akkurat det samme, samtidig som det lille diagrammet som er festet på lyset, lar deg krysse av dagene etter hvert som de går. Riktig god førjulstid! Brennetid er ca. 50 timer.
106268

ferm living house adventskalender mørk grønn

Adventskalender, House i mørk grønn, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106265

ferm living house adventskalender offwhite

Adventskalender, House i offwhite, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106264

ferm living house adventskalender rosa

Adventskalender, House i rosa, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106266

ferm living julestrømpe velvet brun

Julestrømpe, Velvet i brun, fra ferm LIVING.
106267

ferm living julestrømpe velvet grønn

Julestrømpe, Velvet i grønn, fra ferm LIVING. Pynt opp ditt julehjem med denne dekorative julestrømpen i nydelig, myk bomullsfløyel. Heng den opp ved peisovnen, i trappeoppgangen, ved senga eller hvor en det måtte passe, og vent i spenning for å se hva julenissen fyller den med... Riktig god førjulstid!
98550

ferm living julestrømpe velvet mustard

Julestrømpe, Velvet i mustard, fra ferm LIVING. Pynt opp ditt julehjem med denne dekorative julestrømpen i nydelig, myk bomullsfløyel. Heng den opp ved peisovnen, i trappeoppgangen, ved senga eller hvor en det måtte passe, og vent i spenning for å se hva julenissen fyller den med... Riktig god førjulstid!
98549

ferm living julestrømpe velvet rose

Julestrømpe, Velvet i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp ditt julehjem med denne dekorative julestrømpen i nydelig, myk bomullsfløyel. Heng den opp ved peisovnen, i trappeoppgangen, ved senga eller hvor en det måtte passe, og vent i spenning for å se hva julenissen fyller den med... Riktig god førjulstid!
98548