Til toppen

ferm living lysestake arch messing

Produktnummer: 106274
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Lysestake, Arch i messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.

Lysestake, Arch i messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.

Lengde 13 cm
Bredde 2,8 cm
Høyde 8 cm
Colour Messing
Materiale Messing

ferm living lysestake arch sort

Lysestake, Arch i sort messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.
106275

ferm living julestrømpe velvet brun

Julestrømpe, Velvet i brun, fra ferm LIVING.
106267

house doctor wilma telysestake messing stor

Messingfarget telysestake, Wilma i stor størrelse, fra House Doctor. Tenn lys og skap stemning i hvilket som helst rom med denne flotte telysestaken i messingfarget jern. De små perforeringene sørger for et fantastisk lyskkinn! Wilma lysestake står fint alene, men kan også kombineres med andre lysestaker og dekorelementer for et mer personlig preg.
106200