• ferm living lysestake arch messing - slideshow 1
  • ferm living lysestake arch messing - slideshow 2
  • ferm living lysestake arch messing - slideshow 3

ferm living lysestake arch messing

Varenummer: 106274
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lysestake, Arch i messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.

Lysestake, Arch i messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.

Length 13 cm
Width 2,8 cm
Height 8 cm
Colour Messing
Material Messing

ferm living lysestake arch sort

Lysestake, Arch i sort messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.
106275

ferm living julestrømpe velvet brun

Julestrømpe, Velvet i brun, fra ferm LIVING.
106267

house doctor wilma telysestake messing stor

Messingfarget telysestake, Wilma i stor størrelse, fra House Doctor. Tenn lys og skap stemning i hvilket som helst rom med denne flotte telysestaken i messingfarget jern. De små perforeringene sørger for et fantastisk lyskkinn! Wilma lysestake står fint alene, men kan også kombineres med andre lysestaker og dekorelementer for et mer personlig preg.
106200