Tilbud

ferm living plant box rosa

Varenummer: 98580
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Plant box, rosa, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster og planter, men kan også brukes til bøker, leker, ulike pyntegjenstander eller som en dekorativ romdeler.

Plant box, rosa, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster og planter, men kan også brukes til bøker, leker, ulike pyntegjenstander eller som en dekorativ romdeler.

Length 60 cm
Width 25 cm
Height 65 cm
Colour Rosa
Material Pulverlakkert stål

ferm living plant box grå

Plant box, grå, fra ferm LIVING.Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Meget dekorativ med planter, men kan også brukes til for eksempel bøker. 
83069

ferm living plant box mørk grønn

Plant box, mørk grønn, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster og planter, men kan også brukes til bøker, leker, ulike pyntegjenstander eller som en dekorativ romdeler.
98581

ferm living plant box sort

Plant box, sort, fra ferm LIVING.Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Meget dekorativ med planter, men kan også brukes til for eksempel bøker. 
83068

ferm living plant box støvblå

Plant box, støvblå, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster og planter, men kan også brukes til bøker, leker, ulike pyntegjenstander eller som en dekorativ romdeler. 
93317

&Klevering champagneglass 2pk rose/gold

Champagneglass, 2pk i rose/gold, fra &Klevering
106100

ferm living brass tray for plant box

Brass tray for Plant Box, fra ferm LIVING. Praktisk og dekoratovt brett i messing - det essensielle tilbehør til din Plant Box! Dette brettet utgjør et lokk på en tredjedel av bomsterkassen, noe som gir en rekke nye oppbevaring - og stylingmuligheter. Passer kun til Plant Box i stor størrelse.
98584
Tilbud

ferm living hexagon potteskjuler rosa stor

Stor Hexagon potteskjuler, rosa, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker. Blomsterpotten kan henges opp på vegg med stativ, eller plasseres i plant stand (liten), begge fra ferm LIVING.
98585
Tilbud

ferm living plant box S rosa

Plant box S, rosa, fra ferm LIVING. Enkel og elegant oppbevaringsboks i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster, planter og urter, men kan også brukes til for eksempel hansker og skjerf, baderomsartikler eller bøker og magasiner.
98582