Til toppen

Ferm Living plantestativ lite

Produktnummer: 71419
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Plantestativ, lite, fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave.Passer til Hexagon potte Large fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.

Plantestativ, lite, fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave.
Passer til Hexagon potte Large fra ferm LIVING. 

Kun til innendørs bruk.

Diameter 13 cm
Høyde 50 cm
Colour Svart
Materiale Jern

Ferm LIVING plantestativ lite grå

Plantestativ, lite, i grå fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave.Passer til Hexagin potte Large fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.
86766

ferm LIVING Hexagon potteskjuler messing liten

Liten Hexagon potteskjuler, messing, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker, mynter, små hemmeligheter, eller hva med godteri? Potteskjuleren er framstilt av messing, og har en matt finish.
65805

ferm living plantestativ stort

Plantestativ, stort, fra ferm LIVING. Gi potteplanetene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en mindre utgave.Passer til Hexagon potte XL fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.
71420