Til toppen

ferm living plantestativ stort

Produktnummer: 71420
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Plantestativ, stort, fra ferm LIVING. Gi potteplanetene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en mindre utgave.Passer til Hexagon potte XL fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.

Plantestativ, stort, fra ferm LIVING. Gi potteplanetene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en mindre utgave.
Passer til Hexagon potte XL fra ferm LIVING. 

Kun til innendørs bruk.

Diameter 15 cm
Høyde 65 cm
Colour Svart
Materiale Jern

Ferm Living plantestativ lite

Plantestativ, lite, fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave.Passer til Hexagon potte Large fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.
71419

Normann copenhagen Dropit knagg liten

Knaggen Dropit fra Normann Copenhagen er dråpeformet og laget i tre med en lekker svart finish. Heng én enkelt dråpe på veggen eller flere for lage et mønster som ligner regn. Kommer i to størrelser, denne er liten. 2stk i én pakke.
1055919