Til toppen

Ripple-serien fra Ferm Living


Vi ♥ Ripple fra Ferm Living! Oppgrader kjøkkenskapene med de lekre munnblåste glassene, som passer like godt til hverdag som til fest. Ripple-serien består av karaffel, vannglass, longdrink-glass, champagneglass og vinglass i en lekker utførelse og har vært en favoritt hos oss lenge!

Se alt fra Ferm Living her.

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

ferm Living Ripple Glass Lav 4pk

Ripple Glass Lav fra Ferm Living, sett med 4 glass. 
124040
 

Ferm Living Ripple Champagneglass 2pk

Champagne glass 2pk, Ripple, fra ferm LIVING. Nydelige, munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.
93321

ferm living ripple glass 4/sett

Ripple Glass fra Ferm Living, sett med 4 ulike glass. Glassene er laget av munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Bruk glassene og dekk et flott frokost-, lunsj- eller middagsbord. Ripple glassene er like fine til hverdags som til fest. Glassene kan stables, er måler 8,9 cm i høyden og 7,1 cm i omkrets. 
90440

Ferm Living Ripple Karaffel

Karaffel, Ripple, fra ferm LIVING. Lekker og moderne karaffel i munnblåst glass, med vertikale riller som skaper et raffinert uttrykk. Bruk den til saft eller juice, vin eller vann, og sørg for en stilfull servering. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
90441
 

Ferm Living Ripple Karaffel Smoked

Karaffel, Ripple, smoked , fra ferm LIVING. Lekker og moderne karaffel i munnblåst glass, med vertikale riller som skaper et raffinert uttrykk.
124269

Ferm living ripple long drink glass 4/sett

Glass, Ripple long drink 4 pk, fra ferm LIVING. Sett med fire forskjellige munnblåste glass, med vertikale riller som skaper et raffinert og sterkt uttrykk. Fyll opp og nyt din yndlingsdrink! Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.
101476
 

Ferm Living Vinglass Ripple 2pk

Vinglass, Ripple, fra Ferm Living. 2-pakning
116580
 

Ferm Living Vinglass Ripple smoked 2pk

Vinglass, Ripple, smoked, fra Ferm Living. 2-pakning
116579