Til toppen

ferm living sekki potteskjuler curry M

Produktnummer: 101463
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Potteskjuler M, Sekki i fargen curry, fra ferm LIVING. Gjør stas på yndlingsplanten med denne flotte potteskjuleren i leire. Med sin matte overflate, ru struktur og gule jordfarge, er den ekstra fin til grønne planter, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kommer med matchende underskål.

Potteskjuler M, Sekki i fargen curry, fra ferm LIVING. Gjør stas på yndlingsplanten med denne flotte potteskjuleren i leire. Med sin matte overflate, ru struktur og gule jordfarge, er den ekstra fin til grønne planter, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kommer med matchende underskål.

Diameter 13,5 cm
Høyde 15,7 cm
Colour Gul
Materiale Leire

ferm living sekki potteskjuler charcoal M

Potteskjuler M, Sekki i fargen charcoal, fra ferm LIVING. Gjør stas på yndlingsplanten med denne flotte potteskjuleren i leire. Med sin matte overflate, ru struktur og mørke jordfarge, er den ekstra fin til grønne planter, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kommer med matchende underskål.
101464

ferm living sekki potteskjuler rust M

Potteskjuler M, Sekki i rustrød, fra ferm LIVING. Gjør stas på yndlingsplanten med denne flotte potteskjuleren i leire. Med sin matte overflate, ru struktur og rødlige jordfarge, er den ekstra fin til grønne planter, og det stilrene designet gjør at den passer inn i de fleste interiør. Kommer med matchende underskål.
101462
 

ferm living melange matte grå/mustard

Matte, Melange i grå/mustard, fra ferm LIVING. Myk og dekorativ matte i 100 % bomull. Perfekt på badet - velvære for nakne føtter og et estetisk løft til rommet. Kan vaskes på 40 grader.
98588