• ferm living trace kurv m/håndtak - slideshow 1

ferm living trace kurv m/håndtak

Varenummer: 90455
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kurv med håndtak, Trace, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.

Kurv med håndtak, Trace, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.

Diameter 35 cm
Height 40 cm
Colour Hvit
Material Bomull/skinn

ferm LIVING kurv m/håndtak Grid

Kurv med håndtak, Grid, fra ferm LIVING. Flott tøykurv i økologisk bomull, med innside i uvevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør det til en meget anvendelig kurv, som kan brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.
75173

ferm LIVING liten kurv Half Moon

Kurv, Half Moon, fra ferm LIVING. En pen og funksjonell kurv, med moderne design. Kurven er fremstilt i organisk bomull, med en innside i uvevd lerret. Kurven har fått håndtak i skinn, og du kan derfor bære den med deg. Dette gjør den til en praktisk kurv til for eksempel skittentøy, puter og pledd, eller leker. 
1060692

ferm LIVING liten kurv triangle

Kurv, Triangle, fra ferm LIVING. En pen og funksjonell kurv, med moderne design. Kurven er fremstilt i organisk bomull, med en innside i uvevd lerret. Kurven har fått håndtak i skinn, og du kan derfor bære den med deg. Dette gjør den til en praktisk kurv til for eksempel skittentøy, puter og pledd, eller leker. 
1060691

ferm LIVING herman magasinholder

Magasinholder, Herman, fra ferm LIVING. Dette er en herlig kombinasjon av vintage estetikk og moderne blanding av materialer. Det slitesterke lerretet ligger på en pulverlakkert metallramme, sikret med dekorative skinnsnorer. Trykknapper i messing samt logoen i skinn sørger for en lekker finish på dette retroinspirerte designet.
90450

ferm living sculpt vase pod mørk grå

Sculpt vase, Pod i mørk grå, fra ferm LIVING. Elegant og skulpturell vase i porselen, med matt utside og glasert innside. Perfekt til favorittblomstene, enkle grener eller friske blader.
90432

ferm living trace matte offwhite

Matte, Trace i offwhite, fra ferm LIVING. Flott gulvmatte i 100 % bomull, dekorert med ton-i-ton blokkfarger og rette linjer som løper i ulike retninger. Frynsene i endene gir et lunt uttrykk, og det vaskbare designet gjør matten praktisk til bruk hvor som helst i hjemmet.
90447

ferm living trace skittentøyskurv

Skittentøyskurv, Trace, fra ferm LIVING. Flott og funksjonell tøykurv i økologisk bomull, med innside i beskyttende, ikke-vevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør kurven meget anvendelig, og den kan fint brukes til både leker, sko, klær, håndklær og skittentøy.
90457