• Ferm living veske Terrazzo rose XL - slideshow 1

Ferm living veske Terrazzo rose XL

Varenummer: 98608
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veske (tote bag), Terrazzo rose, i XL fra ferm LIVING. En stor veske med tøft mønster, som er perfekt å ha med på shopping, ferie eller til hverdags, der du får plass til alt du trenger å ha med deg!
 

Length 9 cm
Width 65 cm
Height 50 cm
Material økologisk bomull

design letters ukeplanlegger mat hvit

Praktisk ukeplanlegger for mat, hvit versjon, fra Design Letters. Skriv meny og handleliste for hele uka - et must i den travle hverdag! Kolonnen for innkjøp kan lett rives av slik at du ka den med deg til butikken. Denne fine planlggeren kommer i A4-format og består av 52 ark.
97135

kähler hammershøi tekanne 1,2l hvit

Tekanne 1,2l, hvit, i Hammershøi-serien fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer, som har gjenfortolket og gitt nytt liv til det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Den vakre tekannen er formet i porselen og utsmykket med en delikat, messingbelagt hank som gir Hammershøi-designet en eksklusiv vri. En tekanne som innbyr til hjemlig hygge og samvær rundt en velbrygget kopp te. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
94964

kähler mano mugge 1l blågrå

Mano mugge 1l, blågrå, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur som skaper en nesten tredimensjonal overflatefølelse. Mano mugge har en myk, avrundet form med god funksjonalitet, og er perfekt til servering av kalde drikker.
94952

Vipp 14 Pedalbøtte svart

Pedalbøtte, Vipp 14 svart, er fremstilt av fineste kvalitet av stål og gummi. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Dette gjlør¨den ideel til bruk på badet, eller til kildesortering på kjøkkenet.  Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig.
10914