Til toppen

Ferm Living Wall Box Stor Grønn

Produktnummer: 118458
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Grønn Wall Box i stor størrelse og rektangulær form fra Ferm Living

Wall box, stor i grønn, fra Ferm Living. Denne stilige veggboksen hjelper deg å utnytte plassen maksimalt. Den er kjempefin med planter i, men kan også brukes til oppbevaring av småting, for eksempel på badet, i gangen eller på soverommet. Veggboksen er laget i pulverlakkert metall, og er designet slik at den også kan brukes utendørs! Like dekorativ på verandaen som inne i huset. Måler ca 30x15 cm.

Lengde 30,5 cm
Bredde 15,5 cm
Høyde 15 cm
Farge Grønn
Materiale Pulverlakkert stål

ferm living wall box liten lys grå

Wall box, liten i lys grå, fra ferm LIVING. Utnytt plassen på veggen til denne stilige veggboksen i pulverlakkert metall. Den er kjempefin med planter, men kan også utnyttes til oppbevaring av småting, for eksempel på badet, i gangen eller på soverommet. Veggboksen er designet for utendørs bruk, og er like dekorativ på verandaen som inne i huset.
101473

ferm living wall box liten sort

Wall box, liten i sort, fra ferm LIVING. Utnytt plassen på veggen til denne stilige veggboksen i pulverlakkert metall. Den er kjempefin med planter, men kan også utnyttes til oppbevaring av småting, for eksempel på badet, i gangen eller på soverommet. Veggboksen er designet for utendørs bruk, og er like dekorativ på verandaen som inne i huset.
101472

ferm living wall box stor sort

Wall box, stor i sort, fra ferm LIVING. Utnytt plassen på veggen til denne stilige veggboksen i pulverlakkert metall. Den er kjempefin med planter, men kan også utnyttes til oppbevaring av småting, for eksempel på badet, i gangen eller på soverommet. Veggboksen er designet for utendørs bruk, og er like dekorativ på verandaen som inne i huset.
101475