Til toppen

Filiokus

Filiokus

Filiokus Media oppstod i 2005, og er et aksjeselskap som eies og drives av Marte L. Næss og Ole André Sivertsen. Filiokus leverer tjenester både som selvstendig produksjonsselskap og som underleverandør til andre produksjons- og TV-selskaper. I tillegg leverer selskapet et bredt spekter av tjenester innen media, kommunikasjon og undervisning.

Følg Filiokus på instagram og bli ytterligere inspirert

Visning
/
Sortering

Filiokus media rosa spørrebok hva vil du bli når du blir stor?

Hva vil du bli når du blir stor? Rosa spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 
85418

Filiokus media blå spørrebok hva vil du bli når du blir stor?

Hva vil du bli når du blir stor? Blå spørrebok med 365 små og store spørsmål til barnet er en fin bok fra forlaget Filiokus media. Boken inneholder ett spørsmål for hver dag i året. Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere?Du har mulighet til å notere nye svar på samme dato på de kommende årene. Hvordan du bruker den velger du selv, men uansett gir boka en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen. Boka passer for barn fra ca. 3 år og oppover. 
85419