Til toppen

20% PÅ ALLE FORM-STOLER


KAMPANJE! Til og med 31.01.2022 får du 20% på alle Form-stoler fra Normann Copenhagen. Stolene kommer i ulike farger, og både som barkrakk, stol uten armlen og stol med armlen. Form-serien er designet av Simon Legald, og er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. 

Er du på jakt etter en stolvariant som ikke vises her? Ta kontakt med oss på web@ting.no så hjelper vi deg! Du kan se alle stolene på Normann Copenhagen sin side. 

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Form Barstol Full Upholstery Svart Stål 65 cm

Form barstol, full upholstery steel black, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald.
120485
 

Normann Copenhagen Form Barstol Blågrå 65cm

Form barstol, blågrå/eik, fra Normann Copenhagen
118257
 

Normann Copenhagen Form Barstol Grå 65cm

Form barstol, grå, fra Normann Copenhagen
118256
 

Normann Copenhagen Form barstol hvit 65cm

Form barstol, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. 
78083
 

normann copenhagen form barstol sort 65cm

Form barstol, sort, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme.
78084
 

Normann Copenhage Form stol med armlener blå/eik

Form stol, blå, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger.
78082
 

Normann Copenhagen Form Stol med armlener grå/eik

Form stol med armlener, grå/eik, fra Normann Copenhagen.
118255
 

Normann Copenhagen Form stol med armlener hvit/eik

Form stol med armlene, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme.   
78081
 

normann copenhagen form stol med armlener sort/eik

Form stol med armlener, sort/eik, fra Normann Copenhagen. Designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger.
80943
 

Normann copenhagen form stol blågrå/eik

Form stol, blågrå, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i grå.
76784
 

Normann Copenhagen form stol hvit/eik

Form stol, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i hvit.
76782
 

Normann Copenhagen Form Stol sort/eik

Form stol, sort/eik, fra Normann Copenhagen.
118254