Til toppen

Frakt og levering


Leveringssteder
Ting sender kun varer til fastlands-Norge. 
Unfortunately we do not ship internationally.

Fraktkostnader 
Fast frakt på 99 ,- ved ordrer under 900,- 
Gratis frakt på ordrer over 900,-

Ting benytter seg av Postnord (Mypack) eller Helthjem som transportør. Pakkens størrelse avgjør om den sendes med MyPack (med sporingsnummer) eller med Helthjem (levering i postkasse).

Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din. 
 

Hente på posten (Postnord MyPack)
Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 - 6 virkedager. Melding om ankommet pakke sendes til mottakers e-postadresse, eller som SMS hvis du har lagt inn ditt mobilnummer. Pakken hentes på et av 1400 utleveringssteder. Inntil 35 kg.
Pakken må hentes innen 14 dager etter at hentemelding er mottatt. Dersom pakken av ulike årsaker ikke kan hentes i dette tidsrommet, ber vi deg ta kontakt med ting på web@ting.no. Dersom pakken ikke blir hentet, vil den gå i retur til oss. Dette er ikke det samme som å benytte seg av angreretten, og det vil bli trukket et gebyr for ekstra frakt og administrative kostnader som følge av dette.
 

Helthjem
Dersom pakken er under 2 kg og under max størrelse 35x25x12 cm, leveres den med Helthjem. Pakken din blir levert på dørmatten eller i postkassen din, avhengig av hva slags type bolig og nabolag du bor i.  Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 - 6 virkedager. For spørsmål om Helthjem, se https://helthjem.no/faq

 

Uavhentede pakker
Postnord sender ut melding om ankommet gods så snart den er ankommet utleveringsstedet. Denne meldingen blir sendt på nytt etter ca. 1 uke. Dersom pakken ikke blir hentet ut innen 14 dager, vil den bli sendt i retur til Ting AS, avd. nettbutikk, med melding om uavhentet gods. Ting AS, avd. nettbutikk forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr for sendinger som ikke blir hentet ut. Dette gebyret dekker våre administrative kostnader i forbindelse med behandling av returen. Gebyret trekkes fra det innbetalte totalbeløpet, hvorpå resten blir refundert til ditt registrerte kredittkort. Du vil få melding på e-post om dette.

Uavhentede pakker med verdi under 3000,- : 300,- inkl. mva. i gebyr (ved noen tilfeller blir gebyret lavere, avhengig av pakkens totale verdi, og fraktkostnader beregnet av Postnord).

Uavhentede pakker med verdi over 3000,- : 500,- inkl. mva. i gebyr.

Å benytte seg av angreretten, og å ikke hente ut en ordre, er ikke det samme. Ønsker du å benytte deg av 30 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, og følge instruksjonen som skal være vedlagt sammen med din ordre.