Til toppen

Frakt og levering


Leveringssteder
Ting sender kun varer til fastlands-Norge. 
Unfortunately, we do not ship internationally.

Levering julen 2020
For å være sikker på at vi får pakket og levert pakkene til posten før deres sendingsfrist, anbefaler vi at du bestiller i løpet av tirsdag 15. desember. 

Fraktkostnader 
Gratis frakt på alle ordrer over 899,-. Fast frakt 79,- for ordrer under 899,-. 

Ting benytter seg av Posten/Bring eller Helthjem som transportør. Pakkens størrelse avgjør om den sendes med Posten/Bring til nærmeste hentested (med sporingsnummer), eller med Helthjem (levering til postkasse).

Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din. 
 

Hente på posten (Posten/Bring)
Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 - 6 virkedager. Melding om ankommet pakke sendes til mottakers e-postadresse, eller som SMS hvis du har lagt inn ditt mobilnummer. Pakken hentes på oppgitt utleveringssted. Inntil 35 kg.
Pakken må hentes innen 14 dager etter at hentemelding er mottatt. Dersom pakken av ulike årsaker ikke kan hentes i dette tidsrommet, ber vi deg ta kontakt med ting på web@ting.no. Dersom pakken ikke blir hentet, vil den gå i retur til oss. Dette er ikke det samme som å benytte seg av angreretten, og det vil bli trukket et gebyr for ekstra frakt og administrative kostnader som følge av dette.
 

Helthjem
Dersom pakken er under 2 kg og under max størrelse 35x25x12 cm, leveres den med Helthjem. Pakken din blir levert på dørmatten eller i postkassen din, avhengig av hva slags type bolig og nabolag du bor i.  Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 - 6 virkedager. For spørsmål om Helthjem, se https://helthjem.no/faq

 

Uavhentede pakker
Posten/Bring sender ut melding om ankommet gods så snart den er ankommet utleveringsstedet. Dersom pakken ikke hentes i løpet av noen dager, blir meldingen sendt på nytt. Dersom pakken ikke blir hentet ut innen oppgitt hentefrist, vil den bli sendt i retur til Ting AS, avd. nettbutikk, med melding om uavhentet gods. Ting AS, avd. nettbutikk forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr for sendinger som ikke blir hentet ut. Dette gebyret dekker våre administrative kostnader i forbindelse med behandling av returen. Gebyret trekkes fra det innbetalte totalbeløpet, hvorpå resten blir refundert til ditt registrerte kredittkort. Du vil få melding på e-post om dette.

Uavhentede pakker med verdi under 3000,- : 300,- inkl. mva. i gebyr (ved noen tilfeller blir gebyret lavere, avhengig av pakkens totale verdi, og fraktkostnad).

Uavhentede pakker med verdi over 3000,- : 500,- inkl. mva. i gebyr.

Å benytte seg av angreretten, og å ikke hente ut en ordre, er ikke det samme. Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, og følge instruksjonen som skal være vedlagt sammen med din ordre.