NY Kun i nettbutikken
  • frama skjærebrett size 1 - slideshow 1
  • frama skjærebrett size 1 - slideshow 2
  • frama skjærebrett size 1 - slideshow 3

frama skjærebrett size 1

Varenummer: 106375
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skjærebrett, size 1, fra Frama.

Skjærebrett, size 1, fra Frama.

Vakkert, stilrent og funksjonelt skjærebrett i eik, et resultat av samarbeidet mellom Frama og Dry Studios. Skjærebrettet egner seg godt til både tilberedning og servering, og kommer med et praktisk, messingbelagt hull for oppheng. Et solid og dekorativt skjærebrett, et must på kjøkkenbenken.

Length 50 cm
Width 20 cm
Height 3,5 cm
Material Eik, messing
NY Kun i nettbutikken
Kun i nettbutikken

kinto slow coffee brewer

Slow coffee brewer, fra Kinto. Elegant og flott kaffebrygger i 4 deler - stativ, filter, brygger og serveringskanne. Kombinasjonen av mørk valnøtt og messing gir kaffebryggeren et ærverdig uttrykk, og sørger for at den eldes på en nydelig måte. Fyll medium brent kaffe i stålfilteret, før du sakte heller over varmt vann. Filteret i rustfritt stål er svært holdbart og kan brukes gjentatte ganger. Det sørger også for trekke ut en rik og aromatisk smak fra kaffen.
105036
Kun i nettbutikken

Marimekko Oiva tekanne

Oiva tekanne fra Marimekko. Lekker og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. 
57714
Kun i nettbutikken

skaugum serveringsbestikk kebony

Serveringsbestikk, kebony, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Bør vaskes for hånd.
57773