Fred

Det unike merket Fred kommer fra Rhode Island i USA. Fred fokuserer på å designe produkter som løser et problem, får deg til å smile og som ikke koster en formue. De tar vanlige hverdagsprodukter og forvandler dem til noe nytt og friskt, uventet og morsomt!

Sorter etter:
Tilbud

fred bitering chill baby bling

Bitering, Chill baby bling, fra Fred. Herlig bitering til underholdning for både barn og voksne! Biteringen er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Egnet for babyer fra 3 måneder.
80710
Tilbud

fred bitering chill baby mustache

Bitering, Chill baby mustache, fra Fred. Herlig bitering til underholdning for både barn og voksne! Biteringen er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Egnet for babyer fra 3 måneder.
80709
Tilbud

fred brødstempel french toast

Brødstempel, French toast, fra Fred. Stemple brødskiven, putt den i brødristeren og plutselig er du i Paris! Kanskje ikke, men et bilde av Eiffeltårnet på skiven gir deg i det minste et humørfylt måltid!
1058958
Tilbud

fred dørstopper titanic

Dørstopper, Titanic, fra Fred. Dette synkende skipet går heldigivis ikke helt ned, men setter seg like under døra di i stedet!
80713

fred eggeskiller cluck

Eggeskiller, Cluck, fra Fred. Lei av å sende eggeplommen fram og tilbake fra skall til skall? Med denne praktiske eggeskilleren kan du slippe! Bare hold den over plommen, klem, slipp forsiktig trykket, og vips - så har du plommen i skilleren. Genialt enkelt og tidsbesparende.
80714
Tilbud

fred smokk chill baby panic button

Morsom smokk, Chill baby panic button, fra Fred. Chill baby-smokkene er designet for å gi barnet den trøsten det trenger, og foreldrene den roen de trenger. Smokkene er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Passer for babyer fra 0-6 måneder.
80707
Tilbud

fred smokk chill baby stopper

Morsom smokk, Chill baby stopper, fra Fred. Chill baby-smokkene er designet for å gi barnet den trøsten det trenger, og foreldrene den roen de trenger. Smokkene er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Passer for babyer fra 0-6 måneder.
80708

fred vinstopper coq au vin

Vinstopper, Coq au vin, fra Fred. Forselgler vinsmaken og gir samtidig gjestene dine noe å le av! Laget av matvennlig silikonmateriale. 
80712