Til toppen

Gammafon

Gammafon

Gammafon ble etablert i 2002 og er en del av Ordkommisjonen as.  Forretningsområdet er lydbøker, musikk og andre underholdningsprodukter for barn og ungdom, med høy kvalitet og lang levetid.

Visning
/
Sortering

gammafon lek og les albert åberg

Lek og les, Albert Åberg, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Ei flott bok med tekst og bilder, og hele 5 puslespill med bilder av kjente og kjære Albert Åberg og vennene hans. Puslespillene består av 16 brikker hver. Passer for barn fra 3 år.Produktet inneholder små deler og er dermed uegnet for barn under 3 år.
67461
 

gammafon lekebok albert og skybert

Lekebok, Albert og Skybert, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Skybert er den hemmelige vennen til Albert ? så hemmelig at bare Albert kan se ham. De to leker mange morsomme leker, og her får du være med! Dra i klaffene i boken og bildene endrer seg. Passer for barn fra 2 år.
67458
 

gammafon bok en dag med albert

Boka En dag med Albert, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Hver dag gjør Albert Åberg forskjellige ting. I denne boken kan du hjelpe ham å peke på noe han leker med, noe han tenker på, noe han spiser, noe han kler på seg og noe han leter etter. Dette er en fargerik pekebok for de minste, med register og tykke sider i kartong. Passer for barn fra 2 år.
67457
 

gammafon bok se her er emil

Boken Se her er Emil, av Astrid Lindgren, utgitt av Gammafon. Velkommen til Lønneberget! Her bor Emil og lillesøsteren hans, Ida. Se og pek på alle dyrene som også bor på gården. Boken er en pekebok for de minste, og passer for barn fra 1 år.
67454
 

gammafon bok se her er pippi

Boken Se her er Pippi, av Astrid Lindgren, utgitt av Gammafon. Kjenner du Pippi Langstrømpe? Se og pek på Lilla Gubben, Herr Nilsson og alle de morsomme tingene i Villa Villekulla. Boken er en pekebok for de minste, og passer for barn fra 1 år.
67455
 

Gammafon bok gullhår og de tre bjørnene

Boka Gullhår og de tre bjørnene, av Catarina Kruusval, utgitt av Gammafon. Dette er det klassiske, fine eventyret om Gullhår som går tur i skogen og får øye på det lille huset til de tre bjørnene. Boken har nydelige illustrasjoner, og de tykke sidene gjør det enkelt for barnet å bla. Passer for barn fra 1 år.
67451
 

gammafon bok rødhette og ulven

Boka Rødhette og ulven, av Catarina Kruusval, utgitt av Gammafon. Dette er det klassiske, spennende eventyret om Rødhette og den store, stygge ulven. Boken har nydelige illustrasjoner, og de tykke sidene gjør det enkelt for barnet å bla. Passer for barn fra 1 år.
67452
 

gammafon bok de tre bukkene bruse

Boka De tre bukkene Bruse, av Catarina Kruusval, utgitt av Gammafon. Dette er det klassiske, herlige eventyret om de tre bukkene Bruse som skal til seters for å gjøre seg fete. Boken har nydelige illustrasjoner, og de tykke sidene gjør det enkelt for barnet å bla. Passer for barn fra 1 år.
67450