Til toppen

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne den rette julegaven, og spesielt til dem som har alt og ikke ønsker seg noe annet enn snille barn. Derfor har vi dedikert årets julekalender til å hjelpe deg med nettopp dette. Hver dag frem til julaften presenterer vi dagens julegavetips - så følg med - her er det noe for alle!


LUKE 1: Nisselue til Kay Bojesen Apekatt

Apekatten og de andre figurene fra Kay Bojesen er blitt en favoritt blant de interiørinteresserte, så hva passer vel da bedre enn å pynte den opp til jul?

LUKE 2: Lotus-skål fra Lucie Kaas

Det retro designet i Lotus-serien fra Lucie Kaas ble laget av den norske designeren Arne Clausen tilbake i 1965. Lotus serien finnes i mange farger og varianter!

LUKE 3: Ullpledd- og puter fra Elvang Denmark

Elvang Denmarks historie startet med en backpacker-reise til Peru, der Tina og Lasse Elvang ble kjent med alpakkaen og dens betydning i kulturen, og umiddelbart falt for de myke, håndvevde pleddene i alpakkaull. Den primære råvaren i Elvangs produkter er derfor nettopp alpakkaull fra den peruanske alpakkaen, og alle produktene produseres i Peru. I 2010 ble Elvang Fairtrade-sertifisert gjennom World Fair Trade Organization.

LUKE 4: Emaljekrus fra Falcon Enamel 

Falcon Enamel ble grunnlagt i England på 1920-tallet, og lager nydelige, tidløse og ikoniske produkter i emalje. Det beste av alt? Produktene tåler både oppvaskmaskin, ovn og fryser, og er tilnærmet uknuselig! Falcon lager både servise, kopper, krus, mugger og andre kjøkkenprodukter - en soleklar vinner under juletreet!

LUKE 5: Kortholder fra Secrid

Secrid lager håndlagde kortholdere i Nederland. Kortholderene er laget med tanke på kvalitet, mennesker og miljøet. Kortholderene skyver kortene ut, i tillegg til å være designet for å beskytte kortene dine for digitale lommetyver! 

 

Kay Bojesen nisselue ape liten

Nisselue, til Kay Bojesen ape liten (vanligste størrelse), føres av Rosendahl. Nisseluen er i malt bøk og pynter opp Kay Bojesen-designklassikeren til jul. OBS: apen medfølger ikke!Med en nisselue på apekatten skaper det julstemning i stua. Nissenluen kommer i fin eske, og er en koselig julegave.  
91960

kay bojesen nisselue ape mini

Nisselue til mini apen fra Kay Bojesen, føres av Rosendahl. Denne kule nisseluen i malt bøk passer perfekt til apen i ministørrelse, samt til lovebirds turtelduer fra Kay Bojesen. Nisseluen pynter opp den flotte designklassikeren til jul, og skaper samtidig litt ekstra julestemning i stua! Luen kommer med strikk, og er enkel å ta av og på etter behov.
106276
NY

Lucie Kaas Lotus Skål 24cm Hvit

Skål, Lotus, i Trends-serien White on white, fra Lucie Kaas. Diameter 24 cm. 
112838
NY

Lucie Kaas Lotus Tallerken 28cm Hvit

Tallerken, Lotus, i Trends-serien White on white, fra Lucie Kaas. Diameter 28 cm. 
112837
 

lucie kaas lotus tallerken 28cm grå

Tallerken 28cm i grå, Lotus, fra Lucie Kaas. Tallerkenen er laget i keramikk, og mønsteret er designet i 1963 av den norske kunstneren, Arne Clausen. Den danske designvirksomheten, Lucie Kaas, har i samarbeid med Arne Clausens familie, relansert en rekke av de populære produktene fra 1950-1970.
88005

Elvang Ullpledd Diagonal Latte

Ullpledd Diagonal fra Elvang, Latte
106114

elvang classic pute light grey

Pute, Classic i light grey, fra Elvang.
101929

Elvang pute Horizon grå 50x50cm

Pute, Horizon, i grå fra danske Elvang. 50 x 50 cm. Trekket er laget av 50% alpakkaull, 40% saueull, og 10% mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Trekket skal renses, innerpute kan vaskes på 60 grader og i tørketrommel. 
86979

elvang classic pute yellow ocher

Pute, Classic i yellow ocher, fra Elvang.
101931

falcon mugge 23 cm sort

Mugge, 23 cm i sort, fra Falcon. Gjør borddekkingen komplett med denne flotte muggen i slitesterk emalje. Perfekt til servering av forfriskninger til maten. Muggen kan også brukes som en stilig vase! Muggen tåler både oppvaskmaskin, ovn og fryser.
99934

falcon tekanne grå

Tekanne, grå, fra Falcon. Inviter dine beste gjester, og nyt en deilig kopp nybrygget te fra denne tidløse og elegante tekannen i emaljert stål. Tekannen kan brukes på både gasstopp og elektrisk koketopp. Tåler oppvaskmaskin, ovn og fryser.
99915

falcon bake set sort

Bake set, sort, fra Falcon. Sett med 5 flotte ildfaste former i solid emalje, perfekt til å skape et mangfold av retter for hele familien, servert direkte fra ovn til ferdig dekket matbord. Formene tåler både ovn, oppvaskmaskin og fryser. Settet består av: 1 x 37 cm ildfast form 1 x 34 cm ildfast form 1 x 31 cm ildfast form 2 x 31 cm paiform
99902
NY

Secrid Lommebok Miniwallet Diamond Black

Secrid er en moderne, stilren og praktisk lommebok som er produsert i Nederland. Denne i svart farge med mønster.
113410

Secrid lommebok miniwallet cognac brown

Secrid er en moderne, stilren og praktisk lommebok som er produsert i Nederland.
110406