Til toppen

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne den rette julegaven, og spesielt til dem som har alt og ikke ønsker seg noe annet enn snille barn. Derfor har vi dedikert årets julekalender til å hjelpe deg med nettopp dette. Hver dag frem til julaften presenterer vi dagens julegavetips - så følg med - her er det noe for alle!


LUKE 24: ​​​​​​MASSE GOD JUL FRA OSS I TING!

LUKE 23: Wooden dolls fra Vitra

​Wooden dolls fra det sveitsiste familieselskapet Vitra. Wooden dolls er en serie figurer designet av Alexander Girard i 1953, egentlig til bruk i sitt hjem i Santa Fe i New Mexico. Disse figurene er modeller for figurene som også i dag blir laget og malt for hånd. Hvert produkt er unikt. Wooden dolls kommer i fin gaveeske. 

LUKE 22: Håndsåpe, håndkrem og dusjsåpe fra Tangent GC

Tangeng GC er en svensk merkevare som lager organiske hudpleieprodukter fremstilt av naturlige ingredienser som gir en naturlig og god duft. Produktene er håndlaget, biologisk nedbrytbare og frie for syntetiske tilsetningsstoffer. En deilig håndkrem eller en velduftende dusjsåpe er midt i blinken som gave til en du er glad i!

LUKE 21: Shorebirds fra Normann Copenhagen

Shorebirds fra Normann Copenhagen er Inspirert av strandsnipen, en livlig liten vadefugl som springer rundt med trippende steg. Denne flotte trefuglen er fin som dekor hvor som helst i huset - på ei hylle, på et lite bord eller kanskje i vinduskarmen.

LUKE 20: Stripes-skål fra Cathrineholm of Norway

I 1907 startet jernvarefabrikken Cathrineholm utenfor Halden med emaljeproduksjon, og i 1954 fikk de hovudfokus på finproduksjon i stål og dette ble raskt en suksess. Produktene fra Cathrineholm blir sett på som ikon fra 1960-tallet, da de var svært populære i Skandinavia og i USA. Stripes-skålene var et sammarbeid med emaljekunstneren Grete Prytz og kommer nå i mange farger og størrelser!

LUKE 19: Krydder fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er en verden av smaker! Her finner du alt fra deilig krydder i alle slags blandinger til marshmallows og kjøkkenutstyr. Deilige gaver til den matinteresserte og dem som har alt!

LUKE 18: Drikkeglass A-Z fra Design Letters

Fine og personlige drikkeglass fra danske Design Letters. Glassen gir deg mulighet til å dekke bordet på en personlig måte, samtidig som det er lett å huske hvem som bruker hvilke glass! Glassene finnes også i tritan til barn, et materiale som tåler å mistes i bakken, mikro og vaskemaskin. 

LUKE 17: Vaskeklut Hazelnut fra UND

Kjøkkentekstiler fra norske UND. Visjonen bak Hazelnut-sortimentet er "aldri mer mikroplast i vaskekummen" og inspirert av den håndstrikkede kluten på bestemors kjøkken. Kluten er laget i et dekorativt mønster med akkurat nok hull til at den tørker fort, og i en nedbrytbar bomull-viskose kvalitet. UND er norsk og tilbyr kjøkkenhåndklær, tøyposer, tøynett, knagger og mer. 

LUKE 16: Vaser fra Lyngby

​​Vasene fra Lyngby er tidløse klassikere! De kommer i glass og i porselen, og er perfekt gave til noen som liker å pynte med blomster. Lyngby Porselænsfabrikk startet i 1936 i Danmark, og har lang historie med å lage vakre produkter med minimalistisk perfeksjonisme og klassisk eleganse.

LUKE 15: Knaggene Dots fra Muuto

Vi har de i keramikk, metall og i den klassiske tre. Dots er designet av den norske designeren Lars Tornøe for Muuto. 

LUKE 14: Velværeprodukter for menn fra Meraki

​Serien Men fra Meraki inneholder barberbørste med barbersåpe, fuktighetskrem, håndsåpe, og hår- og kroppsvask - rett og slett herlige produkter til menn!

LUKE 13: POV Lysestake fra Menu

13. desember er Lucia-dagen, og dagens luke er derfor dedikert til levende lys - noe av det hyggeligste som finnes på denne tiden av året. POV-lysestakene fra Menu er en stor suksess blant våre kunder! De kommer i mange fasonger og farger, og både til telys og lange lys. 

LUKE 12: Lampe fra Hoptimist

"Make everyday a little more joyful" er mottoet til danske Hoptimist  - og det lever de opp til! De herlige Hoptimist-figurene sprer om seg med glede der de står og hopper opp og ned. Hoptimistene kommer i et stort utvalg størrelser, farger og modeller, og de fine lampene er både morsomme og funksjonelle.  

LUKE 11: Duftlys og velværeprodukter fra Skandinavisk

Skandinavisk fører et stort utvalg av duftlys, duftpinner, håndkremer, dusjsåper og andre velværeprodukter med herlige, friske dufter inspirert av skandinavisk natur og levesett. Merket ble startet av Shaun og Gerry fra England, som forelsket seg i to skandinaviske jenter og aldri dro tilbake. De vil gjenskape essensen ved den skandinaviske livsstilen og naturen gjennom sine duftlys og velværeprodukter.

LUKE 10: Pythagoras XS hylle fra Maze

Pythagoras-hyllene fra Maze er blitt en favoritt blant våre kunder, og kommer i mange ulike farger og kombinasjoner. Den geometriske formen og det stilsikre designet gjør at hyllen passer godt både i gang, stue, kjøkken og på soverom. Svenske Maze er en aktiv deltaker i bransjen, med et ønske om å påvirke design- og møbelindustrien til det bedre. De er opptatt av "slow production" - å produsere og tilby produkter som varer lenge, er produsert av mennesker som får anstendig betalt og arbeider under gode forhold. En stilsikker julegave med god samvittighet!

LUKE 9: Vesker, lommebøker og oppbevaringsposer fra Wouf

Nydelige sminkevesker, vesker, lommebøker og oppbevaringsposer i spreke mønstre fra spanske Wouf. Disse fine produktene er laget med økoblekk og passer ypperlig som gave til for eksempel mor, søster eller veninne. 

LUKE 8: Dot Tint-pute fra HAY 

Putene fra Dots-serien til Hay er blitt en designklassiker i mange hjem, og denne versjonen er laget i en førsteklasses bomull- og linblanding for ekstra mykhet og behagelig tekstur. Hay er en dansk merkevare som henter inspirasjon fra arkitektur og mote, med mål om å lage ukomplisert design som er bærekraftig, ærlig og funksjonell.

LUKE 7: aFunk høytaler fra Kreafunk

Danske Kreafunk ønsker å feire mangfoldet i hverdagen, med fokus på de små tingene som gjør den spesiell - som for eksempel gleden ved musikk. Merket lager høytalere, radioer og powerbanker i ulike farger, former og størrelser slik at du alltid finner noe som passer til både personlighet og stil.  

LUKE 6: Smykker fra Design Letters

Design Letters' smykkeserie, Archetypes, er en serie med personlige smykker, øredobber, armbånd og ringer. Velg deg for eksempel en bokstav eller et tall, charm og kjede og lag et helt unikt smykke som ingen andre har! En nydelig gave til for eksempel en mor, søster eller kusine!
Psst: Sjekk ut vår konkurranse på Instagram for muligheten til å vinne en ring fra Design Letters!

LUKE 5: Kortholder fra Secrid

Secrid lager håndlagde kortholdere i Nederland. Kortholderene er laget med tanke på kvalitet, mennesker og miljøet. Kortholderene skyver kortene ut, i tillegg til å være designet for å beskytte kortene dine for digitale lommetyver! 

LUKE 4: Emaljekrus fra Falcon Enamel 

Falcon Enamel ble grunnlagt i England på 1920-tallet, og lager nydelige, tidløse og ikoniske produkter i emalje. Det beste av alt? Produktene tåler både oppvaskmaskin, ovn og fryser, og er tilnærmet uknuselig! Falcon lager både servise, kopper, krus, mugger og andre kjøkkenprodukter - en soleklar vinner under juletreet!

LUKE 3: Ullpledd- og puter fra Elvang Denmark

Elvang Denmarks historie startet med en backpacker-reise til Peru, der Tina og Lasse Elvang ble kjent med alpakkaen og dens betydning i kulturen, og umiddelbart falt for de myke, håndvevde pleddene i alpakkaull. Den primære råvaren i Elvangs produkter er derfor nettopp alpakkaull fra den peruanske alpakkaen, og alle produktene produseres i Peru. I 2010 ble Elvang Fairtrade-sertifisert gjennom World Fair Trade Organization.

LUKE 2: Lotus-skål fra Lucie Kaas

Det retro designet i Lotus-serien fra Lucie Kaas ble laget av den norske designeren Arne Clausen tilbake i 1965. Lotus serien finnes i mange farger og varianter!

LUKE 1: Nisselue til Kay Bojesen Apekatt

Apekatten og de andre figurene fra Kay Bojesen er blitt en favoritt blant de interiørinteresserte, så hva passer vel da bedre enn å pynte den opp til jul?

menu lysestake pov circle L sort

Lysestake, Pov Circle L i sort, fra Menu. Enkel og leken lysestake i pulverlakkert stål, der dimensjonen vil oppleves forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser lysestaken fra. Nydelig alene, men sett gjerne flere sammen for et spennende uttrykk på veggen.
96847
 

menu pov oval lysestake messing

Lysestake, Pov Oval i messing, fra Menu. Enkel og leken lysestake i messing, der dimensjonen vil oppleves forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser lysestaken fra. Nydelig alene, men sett gjerne flere sammen for et spennende uttrykk på veggen.
106279

Hoptimist Bumble Large Raw Eik

Stor Hoptimist, Bumble, i raw eik.
108210

skandinavisk håndkrem skog

Håndkrem, Skog, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av furu, skinn og skogsliljer. En refleksjon av de skandinaviske skoger.
105786

Skandinavisk Duftlys Nordlys Mini

Duftlys, Nordlys Mini, fra Skandinavisk. 
111464

Wouf Organizer Safari Stor

Organizer, dyreprint mønster, fra Wouf, stor størrelse
114920

Wouf Beauty Case Blue Paisly

Beauty Case, i fargekombinasjonen blue paisley fra Wouf, stor størrelse.
114910

Hay Pute Dot Tint Mauve

Pute, Dot Tint, fra Hay i fargen Mauve
112341
 

KREAFUNK aOWL Bluetooth Speaker Svart

Kreafunk aOWL høytaler bluetooth, svart med ugleform
110151

KREAFUNK toCHARGE powerbank mørk grå

toCHARGE er en liten, praktisk og smidig powerbank som er lett å ta med. Den har kapasitet til å lade smarttelefonen opptil tre ganger, avhengig av type og modell. Og det er gjort uten strømuttak eller ledninger.
110178

Design Letters Hjertering Gull

Hjertering fra Design Letters, gullfarget
114267

Design Letters Armbånd Love Gull

Armbånd fra design letters LOVE, gull
114266

Design Letters Ørepynt Hoops Gull

Gulløreringer fra Design Letters - kan kombineres med charms
114265

Lucie Kaas Lotus Skål 24cm Hvit

Skål, Lotus, i Trends-serien White on white, fra Lucie Kaas. Diameter 24 cm. 
112838

Lucie Kaas Lotus Tallerken 28cm Hvit

Tallerken, Lotus, i Trends-serien White on white, fra Lucie Kaas. Diameter 28 cm. 
112837
 

elvang classic pute light grey

Pute, Classic i light grey, fra Elvang.
101929

Elvang pute Horizon grå 50x50cm

Pute, Horizon, i grå fra danske Elvang. 50 x 50 cm. Trekket er laget av 50% alpakkaull, 40% saueull, og 10% mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Trekket skal renses, innerpute kan vaskes på 60 grader og i tørketrommel. 
86979

elvang classic pute yellow ocher

Pute, Classic i yellow ocher, fra Elvang.
101931

falcon mugge 23 cm sort

Mugge, 23 cm i sort, fra Falcon. Gjør borddekkingen komplett med denne flotte muggen i slitesterk emalje. Perfekt til servering av forfriskninger til maten. Muggen kan også brukes som en stilig vase! Muggen tåler både oppvaskmaskin, ovn og fryser.
99934

falcon tekanne grå

Tekanne, grå, fra Falcon. Inviter dine beste gjester, og nyt en deilig kopp nybrygget te fra denne tidløse og elegante tekannen i emaljert stål. Tekannen kan brukes på både gasstopp og elektrisk koketopp. Tåler oppvaskmaskin, ovn og fryser.
99915

Secrid Lommebok Miniwallet Diamond Black

Secrid er en moderne, stilren og praktisk lommebok som er produsert i Nederland. Denne i svart farge med mønster.
113410

meraki men barberbørste

Barberbørste i Men-serien fra Meraki. Enkel og fin barberbørste med skaft i asketre, for en god, gammeldags barbering. Skyll børsten i varmt vann etter bruk, og la den tørke liggende.
104817

meraki men barbersåpe

Barbersåpe i Men-serien fra Meraki. Ta vare på den sensitive i huden i ansiktet når du barberer deg. Meraki barbersåpe er myk og kremete, og bidrar til en enkel, behagelig og strøken barbering. Ingredienser: Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua, Kaolin, Palm Kernel Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77891.
104816

meraki men face and body lotion

Face and body lotion i Men-serien fra Meraki. En velduftende lotion som er spesielt utviklet for menn, og som fint kan brukes til både ansikt og kropp.
104814

Muuto The Dots Knagg Keramikk Ø9 Rose

The Dots keramikknagg i rosa, størrelse S, fra Muuto.
114645
 

UND Vaskeklut Hazelnut Sand

Strikket vaskeklut, Hazelnut, i sandfarge fra UND
114882
 

UND Håndkle Hazelnut Rust

Strikket kjøkkenhåndkle Hazelnut i burgunderfarge fra UND
114889

UND Lefsevarmer Vaffel Brie/Plomme

Lefsevarmer, The Essentials, brie/plomme, fra UND
114871

design letters drikkeglass A-Z

Stilig og personlig drikkeglass, med bokstav A-Z, fra Design Letters.
102400_VM

Nicolas Vahe pepper

Nicolas Vahé pepper inneholder 5 sorter pepper; og er perfekt for hverdagsbruk! Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern.Ingredienser: hvite pepperkorn, røde pepperkorn, grønne pepperkorn, rosa pepperkorn, svarte pepperkorn.
1060517

nicolas vahe salt sitron/timian

Salt med sitron og timian, fra Nicolas Vahé.
107842

Nicolas Vahé Marshmallows Jordbær

Mashmallows med jordbærsmak, Nicolas Vahé
112299

Cathrineholm emaljeskål Stripes rød alle str

Skål, Stripes, i rød fra Cathrineholm. En flott og retro emaljeskål, i ulike størrelser. La deg mimre tilbake med de fargerike skålene fra kolleksjonen Stripes til Cathrineholm. Stripes er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og - med sine friske farger - passer det godt inn i skandinavisk designstil. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av snacks, bær, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Størrelser (cm i diameter): 10 cm - NY! 14 cm 18 cm 20 cm 24 cm 30 cm
86740_VM

Tangent GC oud body wash

Body wash, TGC301 oud, fra Tangent GC
110009

Tangent GC tulip hand soap

TGC106 tulip er en organisk såpe med duft av nyhøstede tulipaner
110000
 

Tangent GC fir hand cream

TGC205 Fir er en parfymert økologisk håndkrem - laget med rene vegetabilske lipider. Duften har en balsamisk grantre aroma,
110007

Normann Copenhagen Shorebird Stor Valnøtt/Messing

Trefigur, Shorebird, fra Normann Copenhagen, stor. Laget av valnøtt og med messingbelagte bein og nebb
114682

Normann Copenhagen shorebird medium hvit

Medium trefugl, Shorebird hvit, fra Normann Copenhagen. Den Islandske designeren, Sigurjón Pálsson har designet en serie trefugler, Shorebirds, for Normann Cpenhagen. Shorebirds er fremstilt i solid eik, og den enkle silhuetten gir dem et nesten stilisert uttrykk. Samtidig har Sigurjón lagt stor vekt på variasjon i detaljer som størrelsen på kroppen, lengden på halsen og posisjoneringen av nebb og bein. Dette gir de tre ulike fuglene en egen personlighet og tillater at designet kommer til live. De tre ulike beinstillingene er inspirert av vadefuglene, som med trippende steg leter etter mat på stranden langs kystlinjen.
86316

Vitra wooden doll no. 7

Figur, Wooden doll no. 7, fra Vitra. 
109964
 

Vitra Wooden doll No. 11

Figur, Wooden doll no. 11, fra Vitra.
109961