Geotoys

Geotoys startet sin historie i 2005, da amerikanske Bob Galinsky, en reisende far, ville hjelpe barna sine å lære om geografi. Geotoys lager smarte og fargerike spill og puslespill for alle aldre. Produktene er meget innovative og har mottatt priser som «Smart Play» og Smart Toy». 

Sorter etter:

Geotoys flag frenzy

Flag Frenzy fra GeoToys er et morsomt og fartsfylt flaggspill, der spillerne konkurrerer i å matche flagg fra forskjellige land i verden. Spillet består av 49 flaggkort, 8 kontinentkort og et kart som viser hvor alle flaggene hører til. Med Flag Frenzy trenes både konsentrasjon og oppmerksomhet, og som ekstra bonus vil man lære seg de aller fleste flaggene i verden etter å ha spilt noen runder. Fin å ta med på reise! Flagg Frenzy vant i 2012 prisen «Fat Brain Toy» i kategorien Geografi. For 2-6 spillere, fra 6-106 år.
68093

Geotoys geobingo

GeoBingo fra GeoToys er en ny twist på klassisk bingo, og her gjelder det å få 5 land på rad på et av de 8 bingobrettene. I dette spillet trekker man landskort i stedet for kuler, og de som finner det aktuelle landet på sitt brett, kan plassere en brikke på brettet. GeoBingo inneholder 50 landskort, 8 bingobrett og 75 brikker. Kortene representerer de mest folkerike landene i verden, og hvert kort viser landets hovedstad, størrelse, innbyggertall og geografisk plassering. Passer for barn fra 4 år. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
68092

Geotoys geopuzzle europa

GeoPuzzle Europa fra GeoToys er et unikt puslespill som gjør geografi morsomt! Dette spillet tar for seg Europakartet, og de 58 brikkene som er skåret langs landegrensene, former de enkelte land. GeoPuzzle Europa bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og er en flott introduksjon til Europas geografi for barn fra 4 år og oppover. Puslespillet måler 48x40 cm ferdig lagt. Brikkene er laget av resirkulert materiale. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
52847

Geotoys geopuzzle verden

GeoPuzzle Verden fra GeoToys er et unikt puslespill som gjør geografi morsomt! Dette spillet tar for seg verdenskartet, og de 65 brikkene er formet som de enkelte land eller landområder. GeoPuzzle Verden bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og er en flott introduksjon til verdensgeografien for barn fra 4 år og oppover. Puslespillet måler 65x31 cm ferdig lagt. Brikkene er laget av resirkulert materiale. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
52848

Geotoys geopuzzle verdens dyr

GeoPuzzle Verdens dyr fra GeoToys er et morsomt puslespill som kombinerer geografi med 30 ulike dyrearter fra hele verden. Her kan både barn og voksne lære hvor dyrene holder til, både de som bor på land, de som svever i luften og de som svømmer i vann. GeoPuzzle Verdens dyr bidrar til å utvikle ferdigheter innen motorikk, språk og problemløsning, og passer for barn fra 4 år. Puslespillet består av 48 brikker i resirkulert materiale, og måler 56x36 cm ferdig lagt. Spillet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1056455

geotoys geocards verden

Geocards Verden fra Geotoys er 5 kortspill i ett som gjør geografilære morsomt! 50 store kort representerer de største landene i verden, og inkluderer hovedsteder, befolkning og landareal. Instruksjoner for de ulike spillene medfølger. Fra 1-4 spillere, passer for barn fra 4 år.
79984