Til toppen

Gyldendal Gjett hvor glad jeg er i deg Milepælskort

Produktnummer: 104407
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Gavesett med bildeboka Gjett hvor glad jeg er i deg og 24 stk milepælskort, fra Gyldendal. Bruk kortene til å forevige viktige øyeblikk i barnets første år. Et bilde av den lille sammen med kortet blir et nydelig minne. Les barnebokfavoritten, ta vare på de magiske øyeblikkene og gled deg over dem for alltid. «Gjett hvor glad jeg er i deg» er en av verdens mest elskede bildebøker. Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun oppdager hvor vanskelig det er å måle kjærlighet. Boka er oversatt til 52 språk og er solgt i over 28 millioner eksemplarer.

Gavesett med bildeboka Gjett hvor glad jeg er i deg og 24 stk milepælskort, fra Gyldendal. Bruk kortene til å forevige viktige øyeblikk i barnets første år. Et bilde av den lille sammen med kortet blir et nydelig minne. Les barnebokfavoritten, ta vare på de magiske øyeblikkene og gled deg over dem for alltid.

«Gjett hvor glad jeg er i deg» er en av verdens mest elskede bildebøker. Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun oppdager hvor vanskelig det er å måle kjærlighet. Boka er oversatt til 52 språk og er solgt i over 28 millioner eksemplarer.

… for av og til når du er veldig, veldig glad i noen får du lyst til å fortelle akkurat hvor glad i dem du er.

Gyldendal Brillebjørn blir henta

Barnebok, Brillebjørn blir henta i barnehagen, fra Gyldendal. Brillebjørn er barnas beste venn! De yngste kjenner ham godt fra NRK Super. I denne boka kan du bli med Brillebjørn i barnehagen. Det er hentetid i barnehagen! Brillebjørn gleder seg til å kjøre den nye sparkesykkelen hjem. Den er raskest i verden! Men når mor kommer for å hente, blir alt helt feil. Kjent hverdagsproblematikk.
104409
 

Gyldendal Gjett hvor glad jeg er i deg

Barnebok, Gjett hvor glad jeg er i deg, fra Gyldendal. Perfekt bok til noen du elsker noen helt opp til månen og tilbake!
104413
 

Gyldendal Peppa gris, Hjulene på bussen

Barnebok, Peppa Gris - Hjulene på bussen, fra Gyldendal. Peppa og vennene hennes skal på skoletur. De skal reise med buss på fjellet. Ikke rart alle er veldig spente. Fest setebeltet, rens strupen og gjør deg klar for en musikalsk utfluktt. Kul bilbok med hjul som en kan rulle rundt ? perfekt for små sjåfører.
104408