Til toppen

Hageting

Ting til hagen, terrassen, verandaen, altanen eller slottsbalkongen. Sommer er tid for å kose seg ute, og da er det hyggelig å lage et fint utemiljø. 

Visning
/
Sortering

pappelina mono misty blue/ice blue 60x85

Matte 60x85, Mono i misty blue/ice blue, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte.
93387
 

pappelina molly sky 70x100

Matte 70x100, Molly i fargen sky, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og er flerfarget med blånyanserte striper i et jevnt mønster. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg godt som badematte!
93286
 

menu wire base L hvit

Wire Base L, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
91879

menu wire base L sort

Wire Base L, sort, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu. 
91878

menu wire base S hvit

Wire Base S, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88956

menu wire base S sort

Wire Base S, sort, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88957

Ferm LIVING plantestativ lite grå

Plantestativ, lite, i grå fra ferm LIVING. Gi plantene dine en ny look med dette tøffe stativet i pulverlakkert jern. Praktisk og elegant, og kan plasseres hvor som helst i huset. Kommer også i en større utgave.Passer til Hexagin potte Large fra ferm LIVING. Kun til innendørs bruk.
86766
 

menu wire pot sort

Wire Pot, sort, fra Menu.Passer til alle Wire Base fra Menu. Fin potteskjuler for blomster, friske urter og grønne planter.
83605

Hay blomsterpotte med fat grå medium

Blomsterpotte med fat, grå og medium, fra HAY. Høyde 13,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre! OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft.   
81719

Hay blomsterpotte med fat sort medium

Blomsterpotte med fat, sort og medium, fra HAY. Høyde 13,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre! OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft. 
81718