Til toppen

Hageting

Ting til hagen, terrassen, verandaen, altanen eller slottsbalkongen. Sommer er tid for å kose seg ute, og da er det hyggelig å lage et fint utemiljø. 

Visning
/
Sortering

House doctor kurv Braid

Kurv, Braid, fra House Doctor. Kjempeflott kurv i rotting med mange bruksmuligheter. På bildet vist med oliventre. Fin til oppbevaring av for eksempel småleker, strikketøy, luer og votter, eller som en dekorativ potteskjuler til plante.
100283_VM

house doctor stolpute field grå

Stolpute, Field i grå, fra House Doctor. Sitt mykt og godt på denne flotte stolputen i 100 % bomull. Perfekt til utemøblene på terrassen, eller som et komfortabelt tilskudd til kjøkkenstolene.
100277

pappelina mono mustard/lemon 60x85

Matte 60x85, Mono i mustard/lemon, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte.
93393

pappelina mono misty blue/ice blue 60x85

Matte 60x85, Mono i misty blue/ice blue, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte.
93387

pappelina molly sky 70x100

Matte 70x100, Molly i fargen sky, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og er flerfarget med blånyanserte striper i et jevnt mønster. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg godt som badematte!
93286

House doctor vannkanne Plant

Vannkanne, Plant, i sort jern, fra House Doctor. Original og skulpturell, og så stilig at den kan stå til pynt når den ikke er i bruk! Rommer 1,5 liter.
92595

menu wire base L hvit

Wire Base L, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
91879

menu wire base M hvit

Wire Base M, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88958

menu wire pot hvit

Wire Pot, hvit, fra Menu.Passer til alle Wire Base fra Menu. Fin potteskjuler for blomster, friske urter og grønne planter. 
88954

menu wire base S hvit

Wire Base S, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88956

menu wire base S sort

Wire Base S, sort, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88957

ferm LIVING Hexagon potteskjuler grønn XL

Hexagon potteskjuler, grønn og XL, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker. Passer til Plant stand stor størrelse.  
86775