Kähler Hammershøi servise

Er du ute etter et nytt og lekkert servise? Et som er både tidløst og moderne på samme tid, og som passer like godt til hverdags som til fest? Da er Hammershøi servise perfekt for deg!
Den norskfødte designeren Hans-Christian Bauer har gjenfortolket og gitt nytt liv til det elegante Hammershøi-servisetfra 1900-tallet. Serviset er utformet med dekorative riller som gitr et klassisk uttrykk, og som lar glasuren fordele seg elegant og lett transparent over keramikkens levende formspråk.

Sorter etter:

Kähler hammershøi kopp hvit

Hvit kopp i Hammershøi-serien, fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer. Hans-Christian har gjenfortolket og gitt nytt liv i det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Det tidløse serviset er utformet med dekorative riller som gir et klassisk uttrykk, og som lar glasuren fordele seg elegant og lett transparent over keramikkens levende formspråk. De diskret rillene sørger også for et godt grep, og termofunksjonen gjør at koppen holder godt på varmen uten å brenne fingrene. Kan vaskes i oppvaskmaskin på glassprogram. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
78357

Kähler hammershøi kvern marmorgrå

Salt-/pepperkvern, eik/marmorgrå, i Hammershøi-serien, fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer. Hans-Christian har gjenfortolket og gitt nytt liv i det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Hammershøi kvern kombinerer keramikk med eiketreets rå uttrykk, og det oppstår et lekkert bånd mellom nordisk naturs inspirerende grunnmaterialer. De dekorative rillene gir et klassisk uttrykk, samtidig som de sørger for at kvernen er god å holde og lett å åpne. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
80727