Happy Socks

Happy Socks ble grunnlagt våren 2008. To venner hadde en visjon - å spre glede ved å gjøre et hverdagsprodukt om til et fargerikt designplagg, og der en solid standard med førsteklasses kvalitet, håndverk og kreativitet sto i fokus. Gi sokkeskuffen et løft med glade, myke og fargerike sokker!

 

Sorter etter:
NY

Happy Socks gaveeske Rolling Stones 3 par

Gaveeske sokker, 3 par Rolling Stones (str 41-46 ), fra Happy Socks.
107830

Happy socks gaveeske holiday 3 par

Gaveeske med 3 par sokker, Holiday, fra Happysocks.
105990_VM

happy socks gaveeske singing holiday 3 par

Syngende gaveeske med 3 par sokker, Singing Holiday, fra Happysocks. Kule sokker i deilig, myk bomull. Sokkene kommer i en superkul gaveeske - den spiller en herlig julesang når lokket løftes av! Velg mellom størrelsene 36-40 og 41-46.
105992_VM

happy socks gaveeske singing birthday 3 par

Syngende gaveeske med 3 par sokker, Singing Birthday, fra Happysocks. Kule sokker i deilig, myk bomull. Sokkene kommer i en superkul gaveeske - den spiller bursdagssangen når lokket løftes av! ​Velg mellom størrelsene 36-40 og 41-46.
105995_VM

happy socks gaveeske I love you dad str 41-46

Gaveeske med 3 par sokker, I <3 you dad, fra Happysocks. Kule sokker til en kul pappa! Sokkene er laget i deilig, myk bomull, og kommer str 41-46.
105994

happy socks the beatles sokker apples 41-46

The Beatles sokker str. 41-46, Apples, fra Happy Socks. Fargerike og kjempekule sokker, dekorert med grønne epler og den lumske eplekastende galningen, fra kultfilmen «Yellow Submarine. Happy socks har slått seg sammen med The Beatles for å feire den ikoniske, animerte filmen? Yellow Submarine?. 1968-filmen ble inspirert av musikken til det legendariske britiske rockebandet, og har blitt en kultklassiker, med millioner av fans rundt om i verden. De psykedeliske fargene, levende kunstverk og madcap-figurene ga en overflod av inspirasjon til det kreative samarbeidet! ​ Kolleksjonen er en limited edition.
103427

happy socks the beatles sokker pepperland 41-46

The Beatles sokker str. 41-46, Pepperland, fra Happy Socks. Reis inn i et tøylesløst drømmeland med disse fargerike og kjempekule sokkene, dekorert med en morsom tegning av de fire Beatles-medlemmene. Happy socks har slått seg sammen med The Beatles for å feire den ikoniske, animerte filmen? Yellow Submarine?. 1968-filmen ble inspirert av musikken til det legendariske britiske rockebandet, og har blitt en kultklassiker, med millioner av fans rundt om i verden. De psykedeliske fargene, levende kunstverk og madcap-figurene ga en overflod av inspirasjon til det kreative samarbeidet! ​ Kolleksjonen er en limited edition.
103426

happy socks the beatles sokker yellow submarine 41-46

The Beatles sokker str. 41-46, Yellow Submarine, fra Happy Socks. Fargerike og kjempekule sokker, dekorert med den gule undervannsbåten fra kultfilmen «Yellow Submarine. Happy socks har slått seg sammen med The Beatles for å feire den ikoniske, animerte filmen? Yellow Submarine?. 1968-filmen ble inspirert av musikken til det legendariske britiske rockebandet, og har blitt en kultklassiker, med millioner av fans rundt om i verden. De psykedeliske fargene, levende kunstverk og madcap-figurene ga en overflod av inspirasjon til det kreative samarbeidet! ​ Kolleksjonen er en limited edition.
103425

happy socks the beatles sokker chief blue 41-46

The Beatles sokker str. 41-46, Chief blue Meanie & Jeremy, fra Happy socks. Fargerike og kjempekule sokker, dekorert med to fantasifulle rollefigurer fra kultfilmen «Yellow Submarine. Happy socks har slått seg sammen med The Beatles for å feire den ikoniske, animerte filmen? Yellow Submarine?. 1968-filmen ble inspirert av musikken til det legendariske britiske rockebandet, og har blitt en kultklassiker, med millioner av fans rundt om i verden. De psykedeliske fargene, levende kunstverk og madcap-figurene ga en overflod av inspirasjon til det kreative samarbeidet! ​ Kolleksjonen er en limited edition.
103424

happy socks the beatles sokker monsters 41-46

The Beatles sokker str. 41-46, Monsters, fra Happy Socks. Fargerike og kjempekule sokker, dekorert med monstrene fra kultfilmen «Yellow Submarine. Happy socks har slått seg sammen med The Beatles for å feire den ikoniske, animerte filmen? Yellow Submarine?. 1968-filmen ble inspirert av musikken til det legendariske britiske rockebandet, og har blitt en kultklassiker, med millioner av fans rundt om i verden. De psykedeliske fargene, levende kunstverk og madcap-figurene ga en overflod av inspirasjon til det kreative samarbeidet! ​ Kolleksjonen er en limited edition.
103423

Happy socks gaveeske happy birthday 3 par str 41-45

Syngende gaveeske med 3 par sokker (str 41-45), happy birthday , fra Happysocks. Kule sokker i deilig, myk bomull, kommer i en superkul gaveeske - den spiller bursdagssangen når lokket løftes av!
98785