hay baby dot sengeteppe gul

Varenummer: 88212
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Sengeteppe, Baby Dot Quilt i gul, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe til barneseng, eller som et leketeppe i stua.

Sengeteppe, Baby Dot Quilt i gul, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe til barneseng, eller som et leketeppe i stua.

Length 175 cm
Width 125 cm
Colour Gul
Material Bomull, polyester

hay baby dot sengeteppe blå

Sengeteppe, Baby Dot Quilt i blå, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe til barneseng, eller som et leketeppe i stua.
88211

hay baby dot sengeteppe mørk grå

Sengeteppe, Baby Dot Quilt i mørk grå, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe til barneseng, eller som et leketeppe i stua.
88213

Hay pledd plus 9 apricot

Deilig pledd, plus 9 apricot, i 100% ull, fra Hay. Da teppet er av ull kan overskuddsull forekomme, men dette vil bli mindre/borte ved bruk.
84753

hay pute dot surface yellow

Lekker pute, DOT Surface i yellow, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
84778

Hay wrong.london Cloche lampe messing

Cloche lampe, messing, fra wrong.london for HAY. Norske Lars Beller Fjetland har designet denne vakre og fascinerende bordlampen – inspirert av blåklokken – med sin sterke rot, vakre kronblad og fleksible stilk. Cloche skaper en herlig visuell ubalanse, der den står støtt på sin base i solid støpejern, mens en elegant arm lener seg forover og avsluttes i en polert messingskjerm som forsyner objekter og overflater med direkte lys. E14 sokkel, 2 meter ledning.  
77652