Til toppen

hay blomsterpotte med fat mørk blå liten

Produktnummer: 100446
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Blomsterpotte med fat i liten størrelse, mørk blå, fra HAY. Gjør stas på favorittplanten! OBS! Blomsterpotten er ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet.

Blomsterpotte med fat i liten størrelse, mørk blå, fra HAY. Gjør stas på favorittplanten!
OBS! Blomsterpotten er ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet.

 

Diameter 11 cm
Høyde 10,5 cm
Colour Mørk blå
Materiale Polystone

Hay blomsterpotte med fat grå liten

Blomsterpotte med fat, grå og liten, fra HAY. Høyde 10,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre!OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft. 
81717

hay blomsterpotte med fat grønn liten

Blomsterpotte med fat i liten størrelse, grønn, fra HAY. Gjør stas på favorittplanten! OBS! Blomsterpotten er ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet.
100447
 

Hay blomsterpotte med fat sort liten

Blomsterpotte med fat, sort og liten, fra HAY. Høyde 10,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre!OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft. 
81716

hay moment lysestake sort

Lysestake, Moment, fra Hay. Stilig, sort lysestake i støpejern, designet av Lars Beller Fjetland. Moment er designet for å automatisk slukke flammen like før lyset brenner ned. 
88170

hay pute dot steelcut dark blue

Lekker pute, DOT Steelcut i dark blue, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med myk polyestervatt.
100438

Hay strap speil Ø50

Rundt speil, Strap, fra HAY.
1059946