Til toppen

Hay Blomsterpotte med fat Sort Stor

Produktnummer: 81720
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Stor blomsterpotte med fat i sort fra Hay

Blomsterpotte med fat i sort farge og stor størrelse fra Hay. Disse blomsterpottene er blitt en favoritt hos mange, med sitt minimalistiske og lekre design. Pottene er laget i lett og slitesterkt polystone og har et innvendig belegg for ekstra beskuttelse, samt dreneringshull i bunnen. Egnet for bruk både inne- og utendørs, men skal ikke stå ute i kaldt vår på vintermånedene. Måler 16,5 cm i høyden og 17,5 i diameter. 

Diameter 17,5 cm
Høyde 16,5 cm
Farge Svart

Hay Blomsterpotte med Fat Grå Medium

Blomsterpotte med fat, grå og medium, fra HAY. Høyde 13,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre! OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft.   
81719

Hay Blomsterpotte med fat Grå Stor

Stor blomsterpotte med fat i grå fra Hay
81721

Hay Blomsterpotte med Fat Sort Liten

Blomsterpotte med fat, sort og liten, fra HAY. Høyde 10,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre!OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft. 
81716

Hay Blomsterpotte med Fat Sort Medium

Blomsterpotte med fat, sort og medium, fra HAY. Høyde 13,5 cm. Perfekt for alle med grønne fingre! OBS: Ikke frostsikker, beregnet for innendørs bruk. Dersom potten plasseres på en fin overflate anbefaler Hay at det plasseres feltknotter under fatet for å få luft. 
81718