• Hay kanne Indian steel picher - slideshow 1
  • Hay kanne Indian steel picher - slideshow 2

Hay kanne Indian steel picher

Varenummer: 99517
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kanne, Indian steel pitcher, fra HAY og serien Kitchen Market. Nydelig kanne i klassisk design, produsert i polert rustfritt stål med utformet helletut for smidig servering. Kan også brukes til pynt eller som blomstervase.

Kanne, Indian steel pitcher, fra HAY og serien Kitchen Market. Nydelig vannkanne i klassisk design, produsert i polert rustfritt stål med utformet helletut for smidig servering. Kan også brukes til pynt eller som blomstervase. 

Diameter 14,5 cm
Width 22,5 cm
Height 19 cm

hay dessert glass

Nydelig dessertglass, Dessert glass, fra Hay. Med bølgede kanter, og en herlig nostalgisk følelse, er dessertglasset perfekt til servering av is, frukt og andre desserter.
99563

hay emaljert form soft pink

Emaljert form, soft pink, fra Hay. Nydelig form i solid, emaljert stål. Formen er velegnet til å tilberede både varme og kalde retter, og gjør seg kjempefint på matbordet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke mikrobølgeovn.
99575

hay italian sukkerstrøer

Italian sukkerstrøer, fra Hay. Praktisk og dekorativ sukkerstrøer i glass og rustfritt stål. Kjempefin å ha stående framme på bordet. Laget i Italia.
99525
Tilbud

hay soft ice dyp tallerken blå

Dyp tallerken, blå, i Soft Ice-serien fra Hay. Dekorativ tallerken laget av solid, emaljert stål og dekorert med et herlig marmormønster. Denne dype tallerkenen er perfekt til både frokost, supper og desserter, og er også fin å bruke til servering av frukt og snacks.
99570