Hay Kitchen Market

HAY har utviklet HAY Kitchen Market, en helt egen kolleksjon bestående av nøye utvalgte kjøkkenprodukter. 
Medstifter og kreativ direktør for HAY Accessories, Mette Hay, anskaffet kompetansen til dansk kokk og restauratør, Frederik Bille Brahe, for å håndplukk de mest nyttige og viktige produktene til dagens kjøkken. Mette og Frederiks mangfoldige bakgrunn og felles lidenskap for kvalitet og design, har ført til en samling som er basert på funksjon og relevans for mennesker i alle stadier av livet. Samlingen inkluderer daglig kjøkkenutstyr som gryter, panner, rivjern, skjærebrett og skrellere, samt tallerkener, kopper, glass og bestikk. Det store utvalget av teksturer og farger og et bredt spekter av priser tillater at her finnes noe for enhver smak. Mange av produktene er hentet fra hele verden, som håndlagde glass fra Marokko, vannkanne fra India, svamper fra Japan og såpe fra Frankrike. Samtlige produkter er nøye utvalgt, og har gjennomgått grundige prosesser, revurderinger eller nyskapninger for å passe kolleksojnen. Kolleksjonen inneholder også nye produkter designet av HAY, BIGGAME, Shane Schneck, Clara Von Zweigbergk, Richard Woods og George Sowden.

Sorter etter:

hay rainbow krus lys gul

Krus, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103733

hay rainbow krus mintgrønn

Krus, mintgrønn, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent mintfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103734

hay rainbow krus lys rosa

Krus, lys rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103732

hay rainbow krus lys blå

Krus, lys blå, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent blåfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103731

hay rainbow skål S mintgrønn

Skål S, mintgrønn, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent mintfarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99602

hay rainbow skål S rosa

Skål S, rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99603

hay rainbow skål S lys gul

Skål S, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99601

hay rainbow tallerken M lys gul

Tallerken M, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine tallerkenen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Tallerkenen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99589

hay rainbow tallerken S lys gul

Tallerken S, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine tallerkenen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Tallerkenen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99581

hay rainbow tallerken S mintgrønn

Tallerken S, mintgrønn, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine tallerkenen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent mintfarge. Tallerkenen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99582

hay rainbow tallerken S rosa

Tallerken S, rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine tallerkenen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Tallerkenen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99583

hay emaljert form soft pink

Emaljert form, soft pink, fra Hay. Nydelig form i solid, emaljert stål. Formen er velegnet til å tilberede både varme og kalde retter, og gjør seg kjempefint på matbordet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke mikrobølgeovn.
99575