Til toppen

Hay Kitchen Market kjøkken

HAY har utviklet HAY Kitchen Market, en helt egen kolleksjon bestående av nøye utvalgte kjøkkenprodukter. 
Medstifter og kreativ direktør for HAY Accessories, Mette Hay, anskaffet kompetansen til dansk kokk og restauratør, Frederik Bille Brahe, for å håndplukk de mest nyttige og viktige produktene til dagens kjøkken. Mette og Frederiks mangfoldige bakgrunn og felles lidenskap for kvalitet og design, har ført til en samling som er basert på funksjon og relevans for mennesker i alle stadier av livet. Samlingen inkluderer daglig kjøkkenutstyr som gryter, panner, rivjern, skjærebrett og skrellere, samt tallerkener, kopper, glass og bestikk. Det store utvalget av teksturer og farger og et bredt spekter av priser tillater at her finnes noe for enhver smak. Mange av produktene er hentet fra hele verden, som håndlagde glass fra Marokko, vannkanne fra India, svamper fra Japan og såpe fra Frankrike. Samtlige produkter er nøye utvalgt, og har gjennomgått grundige prosesser, revurderinger eller nyskapninger for å passe kolleksojnen. Kolleksjonen inneholder også nye produkter designet av HAY, BIGGAME, Shane Schneck, Clara Von Zweigbergk, Richard Woods og George Sowden.

Visning
/
Sortering

hay rainbow krus lys rosa

Krus, lys rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103732

hay rainbow skål S lys gul

Skål S, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99601
 

hay rainbow skål S mintgrønn

Skål S, mintgrønn, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent mintfarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99602

hay emaljert form soft pink

Emaljert form, soft pink, fra Hay. Nydelig form i solid, emaljert stål. Formen er velegnet til å tilberede både varme og kalde retter, og gjør seg kjempefint på matbordet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke mikrobølgeovn.
99575

hay svamp pingvin

Svamp, pingvin, fra Hay. Gjør rengjøringen bittelitt morsommere med denne kule pingvinsvampen, som til og med kan stå oppreist på kjøkkenbenken!
99547
 

hay lurex svamp 2pk sølv

Lurex svamp i 2pk, sølv, fra Hay. Gi rengjøringen en touch av glam med disse kule, sølvfargede svampene!
99542

hay glitter svamp 3pk blå

Glitter svamp 3pk, blå, fra Hay. Gi rengjøringen en touch av glam med disse glitrende svampene!
99543
 

hay italian sitronpresse

Italian sitronpresse fra Hay. Lag deg en deilig fersk lemonade med denne klassisk sitronpressen i rustfritt stål. Perfekt til å presse sitroner og andre sitrusfrukter. Laget i Italia.
99521

Hay kanne Indian steel pitcher

Kanne, Indian steel pitcher, fra HAY og serien Kitchen Market. Nydelig kanne i klassisk design, produsert i polert rustfritt stål med utformet helletut for smidig servering. Kan også brukes til pynt eller som blomstervase.
99517
 

Hay skreller tomat

Skreller, tomat, fra Hay. Funksjonell skreller med et behagelig grep. Ideell til grønnsaker og frukt, og spesielt godt egnet skrelling av tom
99515