• Hay lysestake kutter korall - slideshow 1
  • Hay lysestake kutter korall - slideshow 2
  • Hay lysestake kutter korall - slideshow 3

Hay lysestake kutter korall

Varenummer: 84742
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kutter lysestake i korall, fra Hay. Smart og dekorativ lysestake, designet for å passe både vanlig kronelys og telys - samtidig. Tilgjengelig i flere flotte farger.

Kutter lysestake i korall, fra Hay. Smart og dekorativ lysestake, designet for å passe både vanlig kronelys og telys - samtidig. Tilgjengelig i flere flotte farger.

Length 11 cm
Width 5 cm
Colour Korall
Material Metall

Hay lysestake kutter beige

Kutter lysestake i beige, fra Hay. Smart og dekorativ lysestake, designet for å passe både vanlig kronelys og telys - samtidig. Tilgjengelig i flere flotte farger.
84745

Hay lysestake kutter grå

Kutter lysestake i grå, fra Hay. Smart og dekorativ lysestake, designet for å passe både vanlig kronelys og telys - samtidig. Tilgjengelig i flere flotte farger.
84743

Hay lysestake kutter rust

Kutter lysestake i rustrød, fra Hay. Smart og dekorativ lysestake, designet for å passe både vanlig kronelys og telys - samtidig. Tilgjengelig i flere flotte farger.
84744

hay pinocchio teppe korall/sort 90cm

Pinocchio teppe, korall/sort, fra Hay. Teppet er oppkalt etter en type dansk godteri, små fargerike kuler med lakris inni, og er et teppe som får deg til å smile. Dette teppet er 90cm i diameter og består av mange små filtkuler i forskjellige farger. Teppet produseres i Nepal hvor hver lille filtkule er håndlaget og deretter festet sammen som perler på en tråd. Hay ønsker å skape vekst og bevare kultur i produksjonslandene og benytter seg derfor av små, lokale produsenter og lokale, tradisjonelle produksjonsmetoder.
80922