• Hay mega dot sengeteppe grønn - slideshow 1

Hay mega dot sengeteppe grønn

Varenummer: 93274_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Sengeteppe, Mega Dot i grønn, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe eller som pynt i sofaen.

Sengeteppe, Mega Dot i grønn, fra HAY. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe eller som pynt i sofaen. Tilgjengelig i to størrelser. Kun rørrens. 

Colour Grønn
Material Bomull, polyester

hay mega dot sengeteppe lys grå

Sengeteppe, Mega Dot i lys grå, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe eller som pynt i sofaen. Tilgjengelig i 2 størrelser.
93275_VM

Hay Mega Dot sengeteppe mørk grå

Sengeteppe, Mega Dot i mørk grå, fra Hay. Nydelig sengeteppe i 100 % bomull, vattert med myk polyester. Kjempefint som sengeteppe eller som pynt i sofaen. Tilgjengelig i 2 størrelser.
93272_VM

doiy serveringsskåler flaske grønn

Serveringsskåler, flaske i grønn, fra Doiy. Stilig sett med 4 skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Perfekt til servering av snacks eller småretter. Kjempefint som dekorasjon når settet ikke er i bruk! Kommer i en fin gaveeske.
99050

Hay pute Eclectic bright green

Pute, Eclectic, i bright green fra Hay. En knall kul og knall grønn pute! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87069

lyngby vase glass 20cm grønn

Grønn glassvase, 20cm, Lyngby. Lyngbyvasen var, og er, et kjennetegn for Porselensfabrikken Danmark - Lyngby Porselen, og er et av fabrikkens mest ikoniske produkter. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon. Overflødige ornamenter skulle ikke lenger være en del av designet - et kunststykke skulle kunne stå alene i sin rene form, og samtidig være brukbare gjenstander. Lyngbyvasen er et vakkert testamente til Porselensfabrikken Danmark - Lyngby porselen, og dens oppfatning av denne nye, funksjonelle bølgen hvor edelt håndverk fusjonerer med moderne teknikker og et helt annet design. En innovasjon som skapte denne tidløse vasen av svært høyt kaliber.
97031

nicolas vahe grønn te fiken og sitron

Grønn te, fiken og sitron, fra Nicolas Vahé. Nyt denne deilige, grønne teen med en eksotisk smak av fiken og sitron. Teen kommer i en elegant og stilren boks, perfekt å gi bort i gave til te elskeren! Ingredienser: Green tea, fig bites, lemon peel, quartered fig slices, cactus flower.
104803