• hay pute dot 2x2 surface red/blue - slideshow 1

hay pute dot 2x2 surface red/blue

Varenummer: 77661
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lekker pute, DOT 2x2 Surface i red/blue, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.

Lekker pute, DOT 2x2 Surfacered/blue, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.

Length 60 cm
Width 45 cm
Material Ull, nylon, silikonfiber, skum

hay pute dot 2x2 surface denim

Lekker pute, DOT 2x2 Surface i denim, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
77655

hay pute dot 2x2 surface golden beige

Lekker pute, DOT 2x2 Surface i golden beige, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
77656

hay pute dot 2x2 surface grey burgundy

Lekker pute, DOT 2x2 Surface i grey burgundy, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
77658

hay pute dot 2x2 surface light grey

Lekker pute, DOT 2x2 Surface i light grey, fra Hay. Dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
77659

Elvang ullpledd cognac

Ullpledd, cognac, fra Elvang. Pleddet er fremstilt i 50% babyalpakka, 40% saueull og 10%mikrofiber. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet. Etisk og fair handel ligger i hjertet av alt de gjør. Kun tørrens.
87007

hay pinocchio teppe korall/sort 90cm

Pinocchio teppe, korall/sort, fra Hay. Teppet er oppkalt etter en type dansk godteri, små fargerike kuler med lakris inni, og er et teppe som får deg til å smile. Dette teppet er 90cm i diameter og består av mange små filtkuler i forskjellige farger. Teppet produseres i Nepal hvor hver lille filtkule er håndlaget og deretter festet sammen som perler på en tråd. Hay ønsker å skape vekst og bevare kultur i produksjonslandene og benytter seg derfor av små, lokale produsenter og lokale, tradisjonelle produksjonsmetoder.
80922

normann copenhagen little bird 5cm magenta

Little Bird, 5cm i magenta, fra Normann Copenhagen. Little Bird er en serie sjarmerende små fugler i malt eik, designet av Jan Christian Delfs. De er enkle, uttrykksfulle, minimalistiske, og med det lille nebbet som eneste detalj – veldig søte!
90635