• Hay pute Dot Soft mosegrønn - slideshow 1

Hay pute Dot Soft mosegrønn

Varenummer: 101955
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Pute, Dot Soft i mosegrønn, fra HAY. En nydelig, grønn pute i myk velur. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp.

Pute, Dot Soft i mosegrønn, fra HAY. En nydelig, grønn pute i myk velur. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp. 

Width 60 cm
Height 45 cm
Material bomull/polyester fyll

Hay pute dot soft blå

Pute, Dot Soft i blå, fra HAY. En nydelig pute i myk velur og frisk farge. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp.
101960

Hay pute Dot Soft mørk grønn

Pute, Dot Soft i mørk grønn, fra HAY. En nydelig, grønn pute i myk velur. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp.
101954

Hay pute dot soft navy

Pute, Dot Soft i navy, fra HAY. En nydelig mørkeblå pute i myk velur. Dot-puten er blitt en design klassiker i mange hjem, med sin karakteriske fargede knapp.
101961

house doctor vase forrest grønn

Vase, Forrest i grønn, fra House Doctor. Nydelig vase, med et organisk formspråk og en dyp grønn farge som gir et elegant uttrykk. Fyll vasen med friske stilkblomster og skap en hyggelig atmosfære i hjemmet.
100326
Tilbud

kähler mano mugge 1l grønn

Mano mugge 1l, grønn, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur som skaper en nesten tredimensjonal overflatefølelse. Mano mugge har en myk, avrundet form med god funksjonalitet, og er perfekt til servering av kalde drikker.
94954
Tilbud

kähler unico vase grønn

Unico vase, grønn, fra Kähler. En vakker og skulpturell vase, designet av Anders Arhøj. Unico har en unik og fargesterk glasur som beveger seg tilfeldig nedover vasen, og står i spennende kontrast til den lette keramikken. Sett denne vakre, mosegrønne vasen i vinduskarmen, på peishyllen eller på stuebordet, og la den bli hjemmets fargerike designstatement.
83378

lyngby vase glass 20cm grønn

Grønn glassvase, 20cm, Lyngby. Lyngbyvasen var, og er, et kjennetegn for Porselensfabrikken Danmark - Lyngby Porselen, og er et av fabrikkens mest ikoniske produkter. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon. Overflødige ornamenter skulle ikke lenger være en del av designet - et kunststykke skulle kunne stå alene i sin rene form, og samtidig være brukbare gjenstander. Lyngbyvasen er et vakkert testamente til Porselensfabrikken Danmark - Lyngby porselen, og dens oppfatning av denne nye, funksjonelle bølgen hvor edelt håndverk fusjonerer med moderne teknikker og et helt annet design. En innovasjon som skapte denne tidløse vasen av svært høyt kaliber.
97031