• hay pute dot surface steel blue - slideshow 1

hay pute dot surface steel blue

Varenummer: 96998
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lekker pute, DOT Surface i steel blue, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.

Lekker pute, DOT Surface i steel blue, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.

Length 40 cm
Width 60 cm
Colour Blå
Material Ull, nylon

hay pute dot surface bronze

Lekker pute, DOT Surface i bronze, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
96997

hay pute dot surface burgunder

Lekker pute, DOT Surface i burgunder, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
84779

hay pute dot surface cherry

Lekker pute, DOT Surface i cherry, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
96996

hay pute dot surface denim

Lekker pute, DOT Surface i denim, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
84776

hay pute dot surface light grey

Lekker pute, DOT Surface i lys grå, fra Hay. En dekorativ pute som gir nytt liv til enhver stue! Trekket er laget i 90 % ull og 10 % nylon og innerputen er fylt med silikonfiber og skum.
84780

hay check kjøkkenhåndkle 2pk lys blå

Kjøkkenhåndkle 2pk, Check i lys blå, fra Hay. Pynt opp kjøkkenet med disse fine kjøkkenhåndklærne i 100 % bomull. Herlig farge og stilig mønster!
97011

hay time timeglass M petrol

Timeglass M, Time i petrol, fra Hay. Dekorativt timeglass - gjør seg utmerket som pynt og kan brukes som 15-minutters tidtaker.
95206