• Hay pute Eclectic yellow - slideshow 1
  • Hay pute Eclectic yellow - slideshow 2

Hay pute Eclectic yellow

Varenummer: 87072
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Pute, Eclectic, i yellow fra Hay. En kul og gul pute som frisker opp enhver sofa! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 

PuteEclectic, i yellow fra Hay. En kul og gul pute som frisker opp enhver sofa! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm. 
Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 

Length 45 cm
Width 30 cm
Colour Gul

Hay pute Eclectic Blush

Pute, Eclectic, i blush fra Hay. Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87073

Hay pute Eclectic bright green

Pute, Eclectic, i bright green fra Hay. En knall kul og knall grønn pute! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87069

Hay pute Eclectic bright pink

Pute, Eclectic, i bright pink fra Hay. En knall kul og knall rosa pute! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87067

Hay pute Eclectic denim

Pute, Eclectic, i fargen denim fra Hay. Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87074

Hay pute Eclectic green boucle

Pute, Eclectic, i green boulce fra Hay. Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87076

Hay pute Eclectic red

Pute, Eclectic, i red fra Hay. En kul og rød pute til sofaen! Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87071

Hay pute Eclectic stary sky

Pute, Eclectic, i Stary sky fra Hay. En himmelsk pute i nydelige blåfarger. Puten er tosidig med ulike stoff på hver side, og måler 45x30 cm.  Puteserien Eclectic består av nye og gamle stoff som Hay har håndplukket fra studio Kvadrat, og satt sammen til en mangfoldig serie med varierende teksturer, farger og stoff (som ull og velur). 
87070