• Hay skjærebrett Chopping Board gul - slideshow 1
  • Hay skjærebrett Chopping Board gul - slideshow 2

Hay skjærebrett Chopping Board gul

Varenummer: 99506
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skjærebrett, Chopping board, i lysegul og str. medium fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.

Skjærebrett, Chopping board, i lysegul og str. medium fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.  

 

 

 

Length 30 cm
Width 20 cm
Height 2,5 cm
Colour Gul
Material plast

hay skjærebrett rund M bordeaux

Skjærebrett M, rundt i bordeaux, fra Hay. Stilig og praktisk skjærefjøl i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og er fin å bruke til både tilberedning og servering.
99509

Hay skjørebrett Chopping Board rund grå

Skjærebrett, Chopping board i rundt, grått og str. stor, fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.
99511

hay emaljert form soft pink

Emaljert form, soft pink, fra Hay. Nydelig form i solid, emaljert stål. Formen er velegnet til å tilberede både varme og kalde retter, og gjør seg kjempefint på matbordet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke mikrobølgeovn.
99575

hay kjøkkenklut 2pk blå

Kjøkkenklut 2pk, blå, fra Hay. Slitesterke og dekorative kjøkkenkluter i bomull, designet av tekstildesigner Amanda Borberg.
99536

hay rainbow skål S rosa

Skål S, rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99603

hay soft ice lunsjtallerken grønn

Lunsjtallerken, grønn, i Soft Ice-serien fra Hay. Dekorativ tallerken laget av solid, emaljert stål og dekorert med et herlig marmormønster. Perfekt til frokost og lunsj, men er også fin å bruke til servering av frukt og snacks.
99569