NY
  • Hay skjærebrett Chopping Board gul - slideshow 1
  • Hay skjærebrett Chopping Board gul - slideshow 2

Hay skjærebrett Chopping Board gul

Varenummer: 99506
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skjærebrett, Chopping board, i lysegul og str. medium fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.

Skjærebrett, Chopping board, i lysegul og str. medium fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.  

 

 

 

Length 30 cm
Width 20 cm
Height 2,5 cm
Colour Gul
Material plast
NY

hay skjærebrett rund M bordeaux

Skjærebrett M, rundt i bordeaux, fra Hay. Stilig og praktisk skjærefjøl i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og er fin å bruke til både tilberedning og servering.
99509
NY

Hay skjørebrett Chopping Board rund grå

Skjærebrett, Chopping board i rundt, grått og str. stor, fra HAY og serien Kitchen Market. En kul skjærefjøl som fint kan ligge fremme på kjøkkenbenken, produsert i hygienisk hardplast. Skjærefjølen ligger stødig på benken, og kan brukes som serveringsbrett om ønskelig.
99511

hay emaljert form soft pink

Emaljert form, soft pink, fra Hay. Nydelig form i solid, emaljert stål. Formen er velegnet til å tilberede både varme og kalde retter, og gjør seg kjempefint på matbordet. Kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke mikrobølgeovn.
99575

hay kjøkkenklut 2pk blå

Kjøkkenklut 2pk, blå, fra Hay. Slitesterke og dekorative kjøkkenkluter i bomull, designet av tekstildesigner Amanda Borberg.
99536

hay rainbow skål S rosa

Skål S, rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med denne fine skålen i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Skålen er kjempefin i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99603

hay soft ice lunsjtallerken grønn

Lunsjtallerken, grønn, i Soft Ice-serien fra Hay. Dekorativ tallerken laget av solid, emaljert stål og dekorert med et herlig marmormønster. Perfekt til frokost og lunsj, men er også fin å bruke til servering av frukt og snacks.
99569