Til toppen

hay tela telysestake 2pk klar

Produktnummer: 107073
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Telysestake 2pk, Tela i klar, fra Hay.

Telysestake 2pk, Tela i klar, fra Hay. Sett med lekre telysestaker i glass, med en herlig overflatestruktur som gir et mykt og vakkert lys. 

Diameter 5,5 cm
Høyde 7,5 cm
Volum 2pk cm3
Colour Klar
Materiale Glass

hay tela telysestake 2pk nude

Telysestake 2pk, Tela i nude, fra Hay
107074

Hay DLM bord hvitt

Hvitt DLM bord fra HAY. Ideen bak bordet, DLM (Don´t Leave Me), fra Hay er å ta det med seg, derav håntaket på toppen. Ta bordet med deg der du ønsker å nyte kaffekoppen, på terrassen, til godstolen, eller bruk det til avlastningsbord når det er nødvendig. Unikt og enkelt design med kanter på bordflaten, slik at kaffekoppen ikke sklir av bordet når du flytter det. Bordet er laget av solid stål og pulverlakkert i ulike farger.
1054768

Hay Strap speil Ø70

Rundt speil, Strap Mirror, fra HAY.
1060294
 

lyngby vase glass 25cm klar

Klar glassvase, 25cm, Lyngby. Lyngbyvasen var, og er, et kjennetegn for Porselensfabrikken Danmark - Lyngby Porselen, og er et av fabrikkens mest ikoniske produkter. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon. Overflødige ornamenter skulle ikke lenger være en del av designet - et kunststykke skulle kunne stå alene i sin rene form, og samtidig være brukbare gjenstander. ​ Lyngbyvasen er et vakkert testamente til Porselensfabrikken Danmark - Lyngby porselen, og dens oppfatning av denne nye, funksjonelle bølgen hvor edelt håndverk fusjonerer med moderne teknikker og et helt annet design. En innovasjon som skapte denne tidløse vasen av svært høyt kaliber.
97026