Til toppen

hay veggstativ indian plate rack M

Produktnummer: 107053
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Veggstativ, Indian plate rack i størrelse M, fra Hay.

Veggstativ, Indian plate rack i størrelse M, fra Hay. Dette stilige veggstativet er laget av solid rustfritt stål, og har et moderne, industrielt uttrykk. Stativet består av flere ulike hyller og praktiske kroker, og er fin til oppbevaring av både servise, bestikk og andre kjøkkenredskaper. Stativet festes enkelt til veggen.

Base for all products
Length 40 cm
Width 24 cm
Height 78,5 cm
Material Rustfritt stål

hay borosilicate krus rosa

Krus, Borosilicate i rosa, fra Hay. Lekkert krus i farget, varmefast borosilikatglass. Designet er enkelt og elegant, og koppen er velegnet til både varme og kalde drikker.
103736

hay soft ice middagstallerken grønn

Middagstallerken, grønn, i Soft Ice-serien fra Hay. Dekorativ tallerken laget av solid, emaljert stål og dekorert med et herlig marmormønster. Perfekt til middagen, men er også fin å bruke til servering av frukt og snacks.
99567

hay sowden flaske 0,5l mint

Flaske 0,5l, Sowden i mint, fra Hay. Praktisk drikkeflaske i et annerledes og lekent design. Flasken er laget av rustfritt stål, og er utstyrt med et hendig skrulokk i plast. Flasken er ideell til både varme og kalde drikker, og er et essensielt tilbehør til treningsøkta eller skogsturen!
103740

hay veggstativ indian plate rack L

Veggstativ, Indian plate rack i størrelse L, fra Hay.
107054